Arenys de Mar inicia una campanya per augmentar la recollida selectiva!

19/10/2016 - 14:30

 

L'Ajuntament d'Arenys de Mar inicia una campanya informativa sobre la recollida selectiva de la brossa amb l'objectiu de fer incís sobre la importància de realitzar una correcta separació dels residus i evitar la disposició de bosses abandonades al carrer.

Per aquest motiu, un equip d'informadors ambientals realitzaran visites a totes les llars. La seva missió serà donar a conèixer la importància de separar bé els residus per evitar que es dipositin bosses incorrectes al carrer, tot explicant que es deixararan de recollir aquestes, i informaran de la nova ordenança que regula la recollida selectiva a Arenys de Mar i que permetrà la imposició de sancions en cas d'incompliment.

Cal ser conscients, doncs, que deixar bosses abandonades al carrer té un cost per al medi ambient, per a les nostres butxaques i per a la imatge de la via pública.

L'acció comunicativa anirà reforçada de l'edició d'un fulletó explicatiu i de la performance Operació a bossa oberta. Una acció que consisteix en l'obertura de bosses incorrectes que els escombriaires no recullen i marquen amb l'etiqueta corresponent, per tal de comprovar tot allò que es podria reciclar si es fes correctament.

Aquesta campanya informativa adquireix una rellevància significativa, ja que, un cop finalitzada, l'Ajuntament deixarà de recollir les bosses incorrectes del carrer i s'iniciarà l'aplicació de sancions als veïns reincidents.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmeArenys de Mar

Relacionats

Notícia

El Moviment Banderes Verdes és una iniciativa impulsada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus i d´envasos de vidre a Espanya. L’edició 2021 s’ha presentat avui a Mataró i té com a objectiu guardonar l´esforç de més de 2.600 establiments hostalers i l´activisme de 23 municipis costaners de Catalunya per a la sostenibilitat.

Article

Els i les alumnes de l’Escola fan un receptari adreçat a les persones usuàries del Programa d’aliments solidaris. Un total de deu alumnes d’entre 16 i 29 anys de la Casa d’oficis treballen en unes fitxes per elaborar menús que evitin el malbaratament alimentari.

Acte
26/10/2021 - 09:00
Tecnocampus Mataró

Butlletí