Aquí no se tira nada

Font: Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA)

30/07/2021 - 08:09

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) ha llançat una nova campanya contra el malbaratament d'aliments amb el lema "Aquí no se tira nada" ("Aquí no es llença res").

L'objectiu principal d'aquesta campanya és sensibilitzar i orientar el consumidor sobre com evitar i reduir el malbaratament d'aliments . Per aquest motiu, es donarà a conèixer a través de l'mobiliari urbà, xarxes socials, vídeos, tallers, actes i altres, els missatges com:

  • El valor als aliments . Malbaratar aliments comporta desaprofitar molt d'esforç emprat perquè aquests aliments arribin a les nostres llars i, principalment, la generació de la petjada mediambiental que es deixa al planeta.
  • L'aspecte dels aliments no influeix en la seva qualitat i sabor .
  • Donar una nova vida a aquests aliments que sobren elaborant receptes amb creativitat .

Igualment, s'ha comptat amb la presència del xef José Andrés, una persona compromesa amb el malbaratament d'aliments, per a la realització del vídeo promocional de la campanya .

Més informació i materials de la campanya als enllaços.

Falca de ràdio en català:


 

Categories: 

Relacionats

Article

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

Mercabarna torna a convocar els Premis Paco Muñoz per destacar les iniciatives més rellevants sobre l'aprofitament d'aliments. Els premis van dirigits a productors, empreses majoristes, detallistes, emprenedors, cooperatives i entitats de caràcter social que hagin implantat projectes de reducció del malbaratament d'aliments

Butlletí