Anar a la deixalleria té premi, al Vallès Oriental

Font: Consorci de Residus del Vallès Oriental
17/05/2016 - 08:45

Per tercer any consecutiu el Consorci de gestió de residus del Vallès Oriental organitza el sorteig premis als usuaris de les deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits

Del 14 al 29 de maig totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Com en anteriors edicions ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents, atès que cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

Els premis

El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2016, i el segon i tercer un sopar per a dues persones al Restaurant El Gato Verde.

Dinàmica del sorteig

El dia 14 de maig de 2016 s’iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 29 de maig. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases. 

El dia 31 de maig de 2016, a les 14 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.

Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De totes les urnes se n’extrauran tres butlletes de les quals en resultaran els guanyadors. 


 

Municipis: 
Vallès Oriental
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Aquest és el cinquè vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

 

ArticleAquest és el quart vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.
Article

El Climatubers, en col·laboració amb el Cinema Edison, Granollers Pedala, la Biblioteca de Roca Umbert i l'Associació Ecoserveis, organitza la Mostra d’Audiovisuals i Crisi Climàtica, que tindrà lloc el proper dijous 2 de juny al Cinema Edison.

Butlletí