Amb els residus no perdis la partida

17/02/2023 - 18:08

Sota el lema “Amb els residus no perdis la partida”, l’Ajuntament de Sabadell inicia una nova campanya per millorar la recollida selectiva

L’objectiu dels punts informatius és promoure el reciclatge de residus, resoldre dubtes sobre la seva correcta separació i fomentar bones pràctiques per generar-ne menys. A més, la ciutadania tindrà l’opció de respondre un qüestionari i aconseguir articles com bosses reutilitzables de ràfia, imants o cubells airejats per la fracció orgànica.

La campanya es centra en la instal·lació de punts informatius als diferents districtes de la ciutat, del 14 de febrer al 25 de març. Concretament, s’instal·laran 4 punts informatius simultanis a diferents punts de Sabadell, en horari de 10 a 19h.

 L’objectiu és promoure el reciclatge de residus, resoldre dubtes sobre la correcta separació de residus i fomentar bones pràctiques per no generar-ne tants. Alhora, els ciutadans tindran l’opció de respondre un qüestionari i aconseguir un article per casa, com bosses reutilitzables de ràfia, imants o cubells airejats per la fracció orgànica.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Notícia
Qui recicli més, pagarà menys

Aquest dilluns 19 de febrer comença el nou sistema de recollida de residus porta a porta amb identificador xip i els nous cubells

Article

El Vallès Occidental inicia una campanya per a sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la situació de sequera i donar consells d’estalvi.

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí