Amb els residus no perdis la partida

17/02/2023 - 18:08

Sota el lema “Amb els residus no perdis la partida”, l’Ajuntament de Sabadell inicia una nova campanya per millorar la recollida selectiva

L’objectiu dels punts informatius és promoure el reciclatge de residus, resoldre dubtes sobre la seva correcta separació i fomentar bones pràctiques per generar-ne menys. A més, la ciutadania tindrà l’opció de respondre un qüestionari i aconseguir articles com bosses reutilitzables de ràfia, imants o cubells airejats per la fracció orgànica.

La campanya es centra en la instal·lació de punts informatius als diferents districtes de la ciutat, del 14 de febrer al 25 de març. Concretament, s’instal·laran 4 punts informatius simultanis a diferents punts de Sabadell, en horari de 10 a 19h.

 L’objectiu és promoure el reciclatge de residus, resoldre dubtes sobre la correcta separació de residus i fomentar bones pràctiques per no generar-ne tants. Alhora, els ciutadans tindran l’opció de respondre un qüestionari i aconseguir un article per casa, com bosses reutilitzables de ràfia, imants o cubells airejats per la fracció orgànica.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

‘Fem sortir els colors del gris’ és una campanya promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva a domicili i a nivell comercial.

Article
Es publica una Guia per una bona gestió de residus

Arenys de Mar continua realitzant accions de la campanya de sensibilització "Arenys ho aporta tot" per avançar cap a un horitzó de residu zero.

Notícia

El Consistori ha consensuat amb l’entitat Rubí té rodes la tria dels nous recipients per a la brossa, adaptats a aquest col·lectiu, entre d'altres

Butlletí