Amb bici, millor

Font: BACC

16/09/2021 - 09:52

El Bicicleta Club de Catalunya ha presentat un vídeo promocional per donar el tret de sortida a la Setmana Europea de la Mobilitat i promoure l'ús de la bicicleta, generar més consciència sobre els nostres hàbits i animanr a més gent a pedalar.

Estem en un moment de canvi de paradigma de la mobilitat urbana i, per tant, és una excel·lent oportunitat per fomentar un canvi d'hàbits. És per aquest motiu que no volíem deixar passar aquesta oportunitat històrica per encoratjar a la ciutadania a anar amb bici i que aquesta sigui considerada com a un mitjà de transport habitual.


 

Categories: 

Relacionats

Article

«El batre de les ales d'una papallona es pot sentir a l'altre costat del món». Aquest proverbi xinès és l'origen d'una famosa teoria física: l'efecte papallona. Aquesta teoria ve a dir-nos que petits canvis poden generar grans conseqüències a curt i mig termini.  

Article

 

Tornem a celebrar els #30diesAMBbici!

Article
Onze Jugatecambientals disposaran d'equips d'autoreparació de bicicletes

Es tracta d'una maleta d'eines d'autoreparació de bicicletes que contenen utensilis bàsics com ara puntes de broca, claus, extractor de pinyons o inflador de peu, entre molts d'altres.

Butlletí