900 propostes educatives als parcs i platges metropolitans tots els caps de setmana fins al novembre

Font: AMB

10/05/2023 - 10:30

La programació d’activitats de les Jugatecambientals, totes gratuïtes, es pot consultar al web de l'AMB

Ha arrencat la programació de primavera a les 45 Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans, que compta amb una oferta ludicoeducativa de 900 activitats dirigides a famílies amb canalla i apassionats de la natura urbana. La temporada s’allargarà fins al novembre, tot i que tindrà una pausa entre mitjans de juny i mitjans de setembre.

La programació de la temporada es basa tant en propostes autoguiades com en propostes dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d’insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d’espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motrius i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.

En el cas dels parcs de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet) i de la Fontsanta (Sant Joan Despí), es poden utilitzar les Cletes: bicicletes familiars amb caixa per a passatgers.

La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d'Instagram i també al web de l'AMB. Totes les activitats tenen lloc els dissabtes o diumenges d’11.00 a 13.30 h o d’11.30 a 14.00 h, segons el parc o la platja. No es requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l’espai disponible. 

Categories: 

Relacionats

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Article

La 8a edició de la Marató d'Estalvi Energètic a Magrlat de Mar es va tancar el 3 de març.

Article

Els projectes d’educació per a la sostenibilitat arriben a més de 7 mil alumnes a Menorca durant el curs escolar 2021-2022

Butlletí