#30diesAMBbici

01/04/2021 - 11:13

 

Tornem a celebrar els #30diesAMBbici!

Com cada any, l’abril és el mes per celebrar que ens movem en bicicleta i per animar a més gent a provar de desplaçar-se de manera saludable, ràpida, còmode i divertida.

Com? Signant el compromís 30DEB i aprofitant les xarxes socials per publicar fotos i continguts que mostrin com la bicicleta és un mitjà de transport efectiu a la metròpolis de Barcelona, que a més a més ens proporciona salut i felicitat!

Així que, un any més, des de l’oficina de la bici de l’AMB  us convidem a sumar-vos del repte #30diesAMBbici a Instagram. Participar és molt senzill i a més a més en assolir el repte optes al sorteig d’una fantàstica bicicleta electrica plegable!

 

Instruccions del repte: 

El repte d’enguany només cal que durant 14 dies del mes d’abril publiqueu al FEED del vostre compte de Instagram fotos, missatges, il·lustracions i/o relats de la vostre mobilitat en bicicleta per la metròpolis de Barcelona. Encara que siguis teletreballant, comparteix al teu mur publicacions ciclistes fent servir #30diesAMBbici

Un cop finalitzat l’abril, realitzarem el sorteig de la bicicleta elèctrica plegable entre totes les persones que hagin superat el repte.

Si a més a més menciones a dos amics/amigues en els comentaris del post a Instagram tindràs dobel oportunitat de guanyar al sorteig: bit.ly/30diesAMBbici

Un abril més tornem a comptar amb la vostre participació per visibilitzar la mobilitat en bici per l’àrea metropolitana de Barcelona i animar a cada cop més persones a pujar-se als pedals!


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Butlletí