16a edició del Premi Ramon Margalef

Les candidatures es poden presentar fins al 15 de maig de 2020.
05/02/2020 - 08:00

S'ha convocat la 16a edició del Premi Ramon Margalef d'Ecologia.

El Premi Ramon Margalef d’Ecologia té per objecte el reconeixement d’una trajectòria científica o un descobriment en el camp de les ciències ecològiques que hagi contribuït al progrés significatiu del coneixement o el pensament científic, o al desenvolupament d’instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.

El Premi Ramon Margalef d'Ecologia és un premi creat l'any 2004 per la Generalitat de Catalunya en honor d'un dels principals investigadors en aquest camp, el professor Ramon Margalef i López (Barcelona, 1919-2004). 

El Premi pot ser atorgat tant a persones físiques com a persones jurídiqueso col·lectius d'arreu del món que hagin dut a terme una tasca rellevant en el camp de les ciències ecològiques. Les candidatures les presenten institucions universitàries, escoles superiors, centres de recerca, acadèmies científiques o amb branques científiques i altres institucions de finalitat anàloga, persones guardonades amb aquest Premi en convocatòries anteriors i persones que hagin estat membres del Jurat. Excepcionalment, es poden admetre candidatures presentades a títol personal per persones de reconegut prestigi en l'àmbit de l'ecologia.

Llista de premiats

2005 — Paul K. Dayton 

2006 — John Lawton 

2007 — Harold A. Mooney 

2008 — Daniel Pauly

2009 — Paul R. Ehrlich 

2010 — Simon A. Levin 

2011 — Juan Carlos Castilla 

2012 — Daniel Simberloff

2013 — Sallie W. Chisholm

2014 — David Tilman

2015 — Robert E. Ricklefs

2016 — Josep Peñuelas

2017 — Sandra Dïaz

2018 — Steve Carpenter

2019 —  Carlos M.Duarte

Més informació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Calcuteca és una eina ideada per conèixer millor el grau de sostenibilitat que té tot allò que mengem i a buscar alternatives que siguin més sostenibles.

Article

 

Reduïm residus a la cuina!! Al vídeo, de l'Ajuntament de Girona,  hi podreu veure estris per fregar, idees per fer-vos el sabó, per conservar aliments sense fer ús del film... Tots els productes que veureu al vídeo els podreu trobar tots a comerços de Girona.

Article

Si som el que mengem, posem la taula amb el que volem ser. Respectant el medi ambient. Impulsant l'economia local. Amb salut per al veïnat. arriba la  Setmana Ciutadania de l'Alimentació Sostenible.

Butlletí