10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova a Barcelona

08/06/2021 - 09:00

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

La primera edició va tenir lloc el novembre de 2011 i des de llavors, el Renova la teva roba no ha parat de créixer. Podeu veure el vídeo de commemoració dels 10 anys.

Ara, arriba l’edició de primavera d’aquest 2021, que s’allargarà fins al proper 19 de juny. A causa de la situació sanitària actual s’han modificat els tradicionals intercanvis per activitats que fomenten l’ús responsable de la roba i ens permeten allargar la seva vida útil, com ara tallers d’upcycling, exposicions, col·loquis o tallers creatius. Consulteu-les totes en aquest enllaç.

I per commmemorar els 10 anys, el dia 12 de juny, a la plaça Pou de la Figuera de Barcelona se celebrarà una fantàstica  matinal d’activitats a l’aire lliure per conèixer els reptes del model actual de consum de roba, amb espectacle contacontes, una desfilada de moda ben sostenible i més.  Aquí per a més informació. 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

La Taula Plàstic Zero ha celebrat la seva primera sessió de treball per donar continuïtat i ampliar el Compromís Barcelona Plàstic Zero, que recull projectes i accions d’organitzacions diverses que treballen en la reducció dels plàstics d’un sol ús a la ciutat.

Article

Barcelona ha rebut, com els últims cinc anys, un reconeixement per la seva gestió de la recollida selectiva del paper i el cartró, en uns premis que lliure l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró.

Article

El veïnat del barri del Poble Sec de Barcelona ja pot fer ús d'una màquina de compost, ubicada a l’ Institut Consell de Cent del barri.

Butlletí