10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova a Barcelona

08/06/2021 - 09:00

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

La primera edició va tenir lloc el novembre de 2011 i des de llavors, el Renova la teva roba no ha parat de créixer. Podeu veure el vídeo de commemoració dels 10 anys.

Ara, arriba l’edició de primavera d’aquest 2021, que s’allargarà fins al proper 19 de juny. A causa de la situació sanitària actual s’han modificat els tradicionals intercanvis per activitats que fomenten l’ús responsable de la roba i ens permeten allargar la seva vida útil, com ara tallers d’upcycling, exposicions, col·loquis o tallers creatius. Consulteu-les totes en aquest enllaç.

I per commmemorar els 10 anys, el dia 12 de juny, a la plaça Pou de la Figuera de Barcelona se celebrarà una fantàstica  matinal d’activitats a l’aire lliure per conèixer els reptes del model actual de consum de roba, amb espectacle contacontes, una desfilada de moda ben sostenible i més.  Aquí per a més informació. 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Cooperasec ha impulsat aquesta iniciativa que promou l'ús compartit entre el veïnat d'objectes, com una aspiradora o una tenda de campanya, per potenciar el consum responsable i el residu zero

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Butlletí