Aigua, una exposició sense filtre

dijous, 15 febrer, 2024 - 00:00 a diumenge, 16 febrer, 2025 - 23:59
Museu de Ciències Naturals de BarcelonaEl gest d’obrir l’aixeta i que en ragi aigua potable, per a nosaltres, és una cosa que donem per feta, però per a més de 2.000 milions de persones és un desig impossible. Tanmateix, es pot fer realitat. La ciència, la tecnologia, el coneixement i la creativitat tenen moltes respostes efectives per a aquest desafiament.

L’exposició sorgeix en el context de la Dècada Internacional per l’Acció – Aigua per al Desenvolupament Sostenible i en el marc de l’objectiu 6 de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides per al 2030: Garantir la disponibilitat d’aigua potable per a tothom.

Aquesta exposició vol donar veu al dret bàsic a l’aigua potable. En un to proper i positiu, convida a infants i adults a entrar, explorar i descobrir les múltiples facetes de la disponibilitat i l’ús de l’aigua al nostre planeta.

A partir de 29 mòduls expositius es fa una crida a l’acció i compromís individual i col·lectiu per a assegurar un futur amb accés a l’aigua per a totes les persones. Les 4 àrees temàtiques de l’exposició exploren el contrast entre la vida amb i sense accés a l’aigua. Missatges clau com el concepte de petjada hídrica, la importància d’un sanejament adequat, les mesures eficients de gestió de l’aigua en les ciutats, i el paper crucial en els ecosistemes i la biodiversitat es mostren al llarg de tota l’exposició.

Més informació
Dossier de l'exposició


 

Etiquetes: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
31/01/2024 - 10:00
CaixaForum Macaya (Passeig Sant Joan, 108, Barcelona)
Acte
01/12/2023 - 09:45
Auditori de l'FMC: Via Laietana, 33 6è 1a Barcelona

Butlletí