Xerrada: Collserola pot cremar – els incendis s’apaguen a l’hivern

dimecres, 26 gener, 2022 - 19:00 a 20:00
Sessió virtual

A Sant Cugat del Vallès recuperem les trobades virtuals de la Comissió CEM per la resposta escolar a les emergències planetàries amb aquesta primera proposta:

La Xerrada: Collserola pot cremar – els incendis s’apaguen a l’hivern es realitzarà el 26 de gener, Dia de l'Educació Ambiental, a les 19h. A càrrec de l’associació “Collserola Paisatge Viu”

Podreu accedir a través de :https://meet.jit.si/ poseu “BoscosdeCollserola”


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Amb l’objectiu d'oferir més informació a la comunitat educativa, Escoles per la Sostenibilitat i Escoles Coeducatives han elaborat un material que recull activitats i recursos creats per entitats expertes per fer a l’escola i a les llars, contes i llibres, i referents ecofeministes: “Ecofeminisme, posar la vida al centre de l’escola”

 

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès organitza un cicle de documentals i debats sobre emergència climàtica i alimentació. L’objectiu és  donar a conèixer les seves causes i conseqüències i donar eines per lluitar-hi.

Article

 

Joves de L’Hospitalet, Barcelona i Cardedeu han analitzat els seus hàbits de consum i la gestió de residus per elaborar propostes de millora. La trobada forma part del projecte de dos anys de durada impulsat per Tarpuna i l’ACPP amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

Butlletí