Visita La Fàbrica del Sol!

dijous, 13 maig, 2021 - 11:30 a 12:30
La Fàbrica del Sol


La Fàbrica del Sol és un equipament únic. La seva originalitat rau principalment en la combinació de dos factors: la tecnologia i els elements naturals. 

En recorrerem els espais i coneixerem els materials naturals amb què s’ha rehabilitat l’edifici, parlarem de la bomba de calor geotèrmica que regula la temperatura i la caldera de biomassa que escalfa l’ambient durant els dies de més fred, visitarem el mur verd que purifica l’aire d’una de les sales, la coberta verda que actua com a aïllant, l’aljub que recull l’aigua de la pluja, les plaques solars i moltes altres solucions ambientals que han permès que La Fàbrica del Sol obtingui el certificat ambiental Sello Verde i la certificació municipal d’equipament Amic de la bici.

En el marc de la Setmana de l'Arquitectura.

Organitza Xarxa d’Euipaments Ambientals de Barcelona (XEAB). 

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. 

Organitzador: 
Xarxa d’Euipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

Secretaria Tècnica

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Relacionats

Notícia

 La Marató de l’Ajuntament de Barcelona és una campanya de sensibilització i bones pràctiques pel que fa a l’ús i el consum d’energia i aigua. En aquesta edició, al voltant de 80 equipaments municipals hi participen amb l’objectiu de reduir durant quatre setmanes els seus consums, així com desenvolupar accions per sensibilitzar a treballadors/es i usuaris/es en la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic. Enguany l’estalvi econòmic aconseguit es destinarà al Banc del Moviment.

Article

La nova estratègia per a la distribució urbana de mercaderies 2030 (EDUM 2030) s’orienta a potenciar el comerç i reduir l’impacte en el medi ambient, l’ocupació de l’espai públic i la sinistralitat. Es treballa per adaptar-la a la transformació urbanística de la ciutat i al canvi d’hàbits de consum de la ciutadania.

Notícia

Durant el darrer any el preu de l’electricitat s’ha incrementat al voltant d’un 300% i l‘autoconsum s’ha posicionat com una de les solucions, ja que una família pot generar un estalvi energètic del 35% anual.

Butlletí