Visita La Fàbrica del Sol!

dijous, 13 maig, 2021 - 11:30 a 12:30
La Fàbrica del Sol


La Fàbrica del Sol és un equipament únic. La seva originalitat rau principalment en la combinació de dos factors: la tecnologia i els elements naturals. 

En recorrerem els espais i coneixerem els materials naturals amb què s’ha rehabilitat l’edifici, parlarem de la bomba de calor geotèrmica que regula la temperatura i la caldera de biomassa que escalfa l’ambient durant els dies de més fred, visitarem el mur verd que purifica l’aire d’una de les sales, la coberta verda que actua com a aïllant, l’aljub que recull l’aigua de la pluja, les plaques solars i moltes altres solucions ambientals que han permès que La Fàbrica del Sol obtingui el certificat ambiental Sello Verde i la certificació municipal d’equipament Amic de la bici.

En el marc de la Setmana de l'Arquitectura.

Organitza Xarxa d’Euipaments Ambientals de Barcelona (XEAB). 

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. 

Organitzador: 
Xarxa d’Euipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

Secretaria Tècnica

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Relacionats

Article

TMB fa servir un electrolitzador alimentat per electricitat d’origen 100% renovable gràcies al qual origina l’hidrogen necessari per moure els vehicles.

Article

Vuit projectes per instal·lar plaques fotovoltaiques en grans equipaments de la ciutat de Barcelona.

Article

Impuls a la generació d’energia verda amb el projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques en set grans equipaments municipals i un centre especial de treball i centre ocupacional. La iniciativa s’emmarca en el MES Barcelona, un instrument per accelerar la transició energètica a la ciutat amb el suport de la inversió privada.

Butlletí