Visita La Fàbrica del Sol!

dijous, 13 maig, 2021 - 11:30 a 12:30
La Fàbrica del Sol


La Fàbrica del Sol és un equipament únic. La seva originalitat rau principalment en la combinació de dos factors: la tecnologia i els elements naturals. 

En recorrerem els espais i coneixerem els materials naturals amb què s’ha rehabilitat l’edifici, parlarem de la bomba de calor geotèrmica que regula la temperatura i la caldera de biomassa que escalfa l’ambient durant els dies de més fred, visitarem el mur verd que purifica l’aire d’una de les sales, la coberta verda que actua com a aïllant, l’aljub que recull l’aigua de la pluja, les plaques solars i moltes altres solucions ambientals que han permès que La Fàbrica del Sol obtingui el certificat ambiental Sello Verde i la certificació municipal d’equipament Amic de la bici.

En el marc de la Setmana de l'Arquitectura.

Organitza Xarxa d’Euipaments Ambientals de Barcelona (XEAB). 

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. 

Organitzador: 
Xarxa d’Euipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

Secretaria Tècnica

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Relacionats

Article

El Pla d’estalvi energètic de Barcelona Energia ha permès generar un estalvi de gairebé 70.000 euros als comerciants de dotze mercats municipals que van fer el canvi a la subministradora pública al mes de març.

Article

L’elèctrica metropolitana pública amb energia cent per cent renovable permet estalviar en dos anys 1,3 milions d’euros en despesa energètica i 100.000 tones de diòxid de carboni a Barcelona. Barcelona Energia (BE) es va posar en marxa el 2018, en primera instància per donar subministrament a tots els equipaments municipals, i des del gener del 2019 ofereix tarifes per a tota la ciutadania. Les persones usuàries i les activitats econòmiques han pogut beneficiar-se d’un estalvi anual de 80 euros de mitjana.

Acte
13/05/2021 - 10:00
La Fàbrica del Sol

Butlletí