VI Jornada Gestió Local - Solucions Basades en la Natura (IESE - DIBA)

dijous, 9 juny, 2022 - 09:00 a divendres, 10 juny, 2022 - 12:30
Barcelona South Campus Av. Pearson, 21, 08034, Barcelona, ES

 

La 6a Jornada de Gestió Local, organitzada entre la Diputació de Barcelona i el PPP for Cities del IESE Business School, té com a objetiu crear un espai de reflexió i coneixement sobre bones pràctiques en la gestió local. La trobada representa un canal perquè l'Administració Local pugui compartir el coneixement generat en la gestió pública i al mateix temps serveixi de punt de trobada de professionals del sector que els permeti compartir experiències, aprendre dels experts i debatre propostes amb la finalitat de generar oportunitats d'implantar millores en la gestió dels seus serveis públics. 

Els elements de debat d'aquesta 6a Jornada pivotaran entorn als reptes dels municipis enfront del canvi climàtic. Es parlarà sobre les Solucions Basades en la Natura i s'exposaran exemples internacionals de la seva utilització així com els principals reptes de governança i d'implementació en l'àmbit local i nacional. 

La Jornada va dirigida a empleats de les administracions locals, tant representants polítics com gestors municipals d'àmbit generalista i/o sectorial. Enguany la sessió es durà en format híbrid, en les instal·lacions del nostre Campus Sud, aula G-201, a Barcelona, i es podrà també seguir a través de zoom el dijous 9 de juny de 2022 de 9.00am a 12.30pm (CET). Per a assitir en qualsevol dels 2 formats, serà necessària la inscripció a través d'aquesta pàgina web. 

PROGRAMA

 


 

Destinatari: 
Empleats de les administracions locals
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic

Relacionats

Acte
16/12/2022 - 10:00
Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (Carrer del Foc, 57), Barcelona
Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat l’Acord climàtic de ciutat, un document que preveu tot un seguit de mesures encaminades a aconseguir la neutralitat climàtica el 2030 i que fomenta la descarbonització. 

Butlletí