Taller per a ens locals de resolució de dubtes: Nova llei de contractació pública i efectes en els contractes de gestió de residus

dimarts, 10 abril, 2018 - 09:30 a 12:30
Sala d’Actes el Vagó (Diputació de Barcelona). Recinte de l’Escola Industrial. C/Comte d’Urgell, 187. Barcelona

Des del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona us proposem una sessió per resoldre els vostres dubtes sobre la nova llei de contractació pública i les seves implicacions en les licitacions i contractes de serveis de recollida de residus. 

La sessió tindrà lloc el dimarts 10 d’abril, de 9:30 a 12:30 h, i s’adaptarà el màxim possible a les vostres necessitats. Ens pots indicar en aquest enllaç quins són els teus dubtes i quines són les informacions clau que voldries obtenir d’aquesta sessió.

Veure programa

Inscriu-te

Continguts 
  • Novetats de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic (LCSP). 
  • Implicacions pràctiques de la llei i elements clau a tenir en compte pel que fa a les licitacions, contractes i concessions de serveis de recollida de residus. 
  • Dubtes, preguntes i aportacions del públic assistent.

Ponent: Bernat Domeyó (Uría Menéndez Advocats).


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article


 

El Festival Residu Zero és un esdeveniment inspirador per pensar, reflexionar, debatre i aconseguir una societat que generi una petjada de futur sense residus.

Article

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Notícia

S'inicia la tramitació per triplicar el pressupost destinat a la inspecció del servei de neteja i recollida de residus. L’objectiu és augmentar les inspeccions setmanals, de 600 a 1.800, monitorar el servei i aplicar-hi millores en temps real i automatitzar la gestió d’incidències.

Butlletí