Taller participatiu: Bones pràctiques de les entitats ambientals en el marc del pacte local per a la recollida selectiva i reciclatge

dimecres, 15 febrer, 2017 - 15:30 a 18:15
Aula Bosc del Turull
Geolocation

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) està elaborant un estudi que consisteix en la identificació de bones pràctiques en la prevenció, la recollida selectiva i el reciclatge per part de les entitats del TSAcat.

Aquest estudi, encarregat per Ecoembes, estarà emmarcat en un futur Pacte Local de Municipis per a la prevenció, la recollida selectiva i el reciclatge, el qual té l’objectiu d’incrementar els nivells de recollida selectiva a Catalunya. El Pacte es una iniciativa de l’Agència Catalana de Residus, Ecoembes, Ecovidrio i altres institucions.

Hem organitzat un taller participatiu el dia 15 de febrer per a conèixer les bones pràctiques que fan les entitats del TSAcat en aquest sentit, i per a recollir opinions i propostes de les entitats sobre la gestió dels residus i sobre com l’administració pot implicar les entitats en aquest tema. Totes les propostes i reflexions que es generin en aquest taller s’inclouran en l’estudi.

La dinamització del taller anirà a càrrec de la SCEA (Societat Catalana d’Educació Ambiental)

Més informació, programa i inscripcions.


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Notícia

Acord amb l’Associació Pangea per continuar reaprofitant els dispositius informàtics municipals i garantir-ne l’ús per part d’entitats socials i col·lectius vulnerabilitzats. Mitjançant un procés de recondicionament, els equips passen a tenir una segona vida.

Article

L’objectiu del servei és fomentar i millorar la reutilització i el reciclatge de tèxtil, prevenir la generació de residus i incentivar l’economia circular. Es pot sol·licitar al 010 i s’hi pot entregar roba, complements de vestir, calçat, tovalloles, llençols o cortines.

Butlletí