Sessions: Eines de comunicació per la lluita de contra en canvi climàtic des de l'Economia Social i Solidària

Repeteix cada dia 2 times.
dimarts, 20 abril, 2021 - 12:00 a 13:30
dimecres, 21 abril, 2021 - 12:00 a 13:30

 meet.xes.cat/kitemergenciaclimaticaess

On es presentarà la feina de la comissió d'ecologia de la Xarxa per l'Economia Solidària, i la participació de les xarxes vinculades a la lluita contra el canvi climàtic, i posarem els recursos de comunicació i sensibilització que hem preparat per a que es puguin utilitzar als territori, en concret el KitESS per l'emergència climàtica i les càpsules formatives, i així difondre les propostes de l'economia social com una resposta resilient i de desenvolupament sostenible amb un impacte molt positiu a nivell local.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el recolzament de l'ajuntaments de Mataró, Viladecans i Sant Cugat del Vallès.


 

Organitzador: 
XES
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Mataró ha presentat l’estratègia Mataró pel clima i ha fet balanç de les accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Notícia

L’escola Joan Maragall declara l’Emergència Climàtica, sent la primera escola de Sant Cugat del  Vallès en assumir aquest compromís amb el planeta i els infants.
Notícia
L'Ajuntament subvencionarà el 50% per la compra de bicicletes, elèctriques incloses

Sant Cugat obre 42 línies de subvencions per lluitar contra el canvi climàtic. L’objectiu és alinear l’actuació municipal amb la ciutadania i potenciar l’estratègia davant la lluita contra el canvi climàtic.

Butlletí