Sessions: Eines de comunicació per la lluita de contra en canvi climàtic des de l'Economia Social i Solidària

Repeteix cada dia 2 times.
dimarts, 20 abril, 2021 - 12:00 a 13:30
dimecres, 21 abril, 2021 - 12:00 a 13:30

 meet.xes.cat/kitemergenciaclimaticaess

On es presentarà la feina de la comissió d'ecologia de la Xarxa per l'Economia Solidària, i la participació de les xarxes vinculades a la lluita contra el canvi climàtic, i posarem els recursos de comunicació i sensibilització que hem preparat per a que es puguin utilitzar als territori, en concret el KitESS per l'emergència climàtica i les càpsules formatives, i així difondre les propostes de l'economia social com una resposta resilient i de desenvolupament sostenible amb un impacte molt positiu a nivell local.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el recolzament de l'ajuntaments de Mataró, Viladecans i Sant Cugat del Vallès.


 

Organitzador: 
XES
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
03/10/2022 - 00:00
Biblioteca popular de Mataró
Notícia

El Ple celebrat el 8 de setembre, va aprovar per unanimitat una Proposta de resolució presentada pel grup municipal d’Esquerra Repúblicana Mataró per oferir una línia d’ajuts al comerç per adaptar-se als requeriments del decrets d’estalvi energètic.

Notícia

L'Ajuntament inclou la compra de cargobikes, la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics i les instal·lacions d'energies renovables.

Butlletí