Sessions: Eines de comunicació per la lluita de contra en canvi climàtic des de l'Economia Social i Solidària

Repeteix cada dia 2 times.
dimarts, 20 abril, 2021 - 12:00 a 13:30
dimecres, 21 abril, 2021 - 12:00 a 13:30

 meet.xes.cat/kitemergenciaclimaticaess

On es presentarà la feina de la comissió d'ecologia de la Xarxa per l'Economia Solidària, i la participació de les xarxes vinculades a la lluita contra el canvi climàtic, i posarem els recursos de comunicació i sensibilització que hem preparat per a que es puguin utilitzar als territori, en concret el KitESS per l'emergència climàtica i les càpsules formatives, i així difondre les propostes de l'economia social com una resposta resilient i de desenvolupament sostenible amb un impacte molt positiu a nivell local.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el recolzament de l'ajuntaments de Mataró, Viladecans i Sant Cugat del Vallès.


 

Organitzador: 
XES
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El Pla inclou 85 accions amb l’objectiu de reduir a Sant Cugat un 62,5% les emissions per càpita de CO2 al 2030. El PAESC inclou 85 accions de mitigació a desenvolupar entre el 2021 i el 2030, que han de permetre reduir 207.552 Tones de CO2 equivalents (tCO2eq) a 31 de desembre de 2030.

Notícia

L’Ajuntament de Mataró ha presentat l’estratègia Mataró pel clima i ha fet balanç de les accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Notícia

L’escola Joan Maragall declara l’Emergència Climàtica, sent la primera escola de Sant Cugat del  Vallès en assumir aquest compromís amb el planeta i els infants.

Butlletí