Seminari preparació Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2023 adreçat als centres educatius

dimecres, 4 octubre, 2023 - 17:30 a 19:00

Sessió en línia per presentar recursos i experiències de projectes ApS i de Servei Comunitari sobre la reducció d'envasos, amb l'objectiu d'incentivar els centres educatius perquè en duguin a terme durant la 15a edició de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que se celebra del 18 al 26 de novembre de 2023 i la resta del curs escolar.

  • Presentació d’experiències que van més enllà d’una acció puntual.
  • Mobilitzar i cooperar entre diferents agents per fer aliances i projectes de prevenció de residus d'envasos.
  • Crear situacions d’aprenentatge al voltant de la prevenció dels envasos emprant recursos educatius comuns a Europa

Programa   i   Inscripcions 

Més informació en aquest enllaç. Amb la col·laboració de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona.​

S'han programat dos SEMINARIS en línia per presentar recursos per a la preparació i organització d'accions, un per a ens locals i entitats, i un segon per a centres educatius.

 


Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La ciutadania està convidada el cap de setmana, del 10 al 12 de maig, a sumar-se en accions per recollir i comptabilitzar els residus abandonats en el medi. L’Agència de Residus de Catalunya coordina la campanya a casa nostra, en la qual participen 451 entitats de 242 municipis en 38 comarques.

Article
Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Butlletí