Repaprat: taller de reparació de petits electrodomèstics

Repeteix cada 3 setmanes cada Divendres until ds. jul. 02 2016.
divendres, 10 juny, 2016 - 18:00 a dissabte, 11 juny, 2016 - 20:59
divendres, 1 juliol, 2016 - 18:00 a dissabte, 2 juliol, 2016 - 20:59
Geolocation

Repaprat és el nom que rep el programa municipal de reparacó d’objectes que es troben en bon estat d’ús i es poden reutilitzar. El programa, inscrit dins la campanya "Al Prat, menys residus", inclou tallers formatius que es fan al Punt Solidari els divendres de 18 a 21h, cada 15 dies. 

Repaprat és fa conjuntament amb el programa de Reparat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, organisme que facilita els monitors per als tallers, que són gratuïts. Els tallers disponen de les eines necessàries i personal qualificat per tal que es puguin reparar, posar a punt o canviar l'aspecte d'un objecte o aparell que ja no funcioni.

Es fan dos tipus de tallers: de petits electrodomèstics i de tèxtil / roba. Cal portar-hi un aparell o una peça de roba, i no cal inscripció.

Tallers de petits electrodomèstics

Manteniment i petites reparacions d'aparells electrònics; estudiar com dur a terme petites reparacions dels objectes electrònics així com realitzar operacions de manteniment.

Taller de tèxtil / roba

Tallers d’aprofitament de materials tèxtils. No cal saber cosir ni un botó.

Calendari de tallers:
- 27 de maig (petits electrodomèstics)
- 10 de juny (tèxtil / roba)
- 1 de juliol (petits electrodomèstics)
- 15 de juliol (tèxtil /roba) 
- 29 de juliol (petits electrodomèstics)

La reparació d'objectes aporta beneficis ambientals, socials i econòmics.


 

Etiquetes: 
Categories: 
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

344 joguines intercanviades i 97 kg de residus estalviats al mercat d’intercanvi de joguines de Martorell

Notícia

L'Ajuntament de El Prat de Llobregat distribuirà 2.500 envoltoris reutilitzables per entrepans per afavorir la sostenibilitat als centres educatius. Els envoltoris estan elaborats amb excedents de tela, en el marc del projecte Recosir de la Fundació Rubricatus. Aquesta acció s'enmarca en la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Notícia

Arrenca als mercats municipals de Badia del Vallès, el Prat de Llobregat i Sant Joan Despí una campanya per reduir envasos d’un sol ús.

Butlletí