Re-Barcelona, el primer certamen internacional professional sobre moda sostenible i ètica

divendres, 29 novembre, 2019 - 00:00 a dissabte, 30 novembre, 2019 - 23:59
Barcelona

Barcelona acollirà del 29 al 30 de novembre les iniciatives més innovadores en creació, producció i comercialització de moda sostenible

Re-Barcelona pretén sensibilitzar sobre els avantatges de la moda sostenible, i potenciar i estimular-ne l’activitat econòmica de creació, producció, venda i ús, de mans de l’associació Moda Sostenible Barcelona, entitat referent de moda sostenible d’Espanya

La primera edició de Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event reunirà a la ciutat més de 30 professionals de la sostenibilitat al sector del tèxtil i la moda 

Barcelona acollirà per primer cop una trobada internacional de moda sostenible i ètica , el Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event. Aquest esdeveniment pioner reuneix a la ciutat aquelles iniciatives més innovadores que aposten per la creació, producció i comercialització del sector de moda sostenible.

El certamen neix com a punt de trobada i debat del sector internacional i convida a repensar els hàbits de consum i a avaluar alternatives per incorporar millores en els negocis i per a la ciutadania, i pretén convertir-se en un think thank de referència sobre moda i sostenibilitat.

 

Més de 30 professionals de referència de la moda ètica i sostenible

La primera edició de Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event reunirà més de 30 professionals de la sostenibilitat al sector del tèxtil i la moda el 29 i 30 de novembre. Entre els ponents confirmats destaquen la cèlebre galerista Rossana Orlandi, que exposarà com afrontar el problema del plàstic, i representants de companyies com Ecoalf, Veja, Ellen MacArthur Foundation, Kering i Nextil. La trobada internacional, organitzada per Moda Sostenible Barcelona i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, se celebrarà els dies 29 i 30 de novembre al Disseny Hub.

El divendres 29 tindrà lloc el Summit Sustainable Fashion and Beyond, orientat al món professional, que abordarà les realitats i els reptes del sector de la moda per aconseguir una indústria més sostenible.

D’altra banda, el Re-Barcelona oferirà un espai obert al públic que, durant els dos dies de l’esdeveniment, serà l’escenari de presentacions, taules rodones, activitats, tallers i projecciones de fashion films. L’Open Space, titulat Conscious Space Beyond, inclourà una zona d’exposició amb estands d’emprenedors, empreses i entitats relacionades amb la moda sostenible.

 

Re-Barcelona, salt a la internacionalització de la sostenibilitat de la moda

Re-Barcelona està organizat per Moda Sostenible Barcelona, amb la col·laboració de Seed&Click.

L’associació Moda Sostenible Barcelona és la primera entitat de moda sostenible d’Espanya i l’organització de referència, amb socis a Europa, Estats Units, Amèrica Llatina i Àsia. MSBCN és la creadora i organitzadora del primer festival de moda sostenible al sud d’Europa, el Barcelona Ethical Fashion Fest.

Amb l’organització de Re-Barcelona, MSBCN s’internacionalitza com a associació que promou la sostenibilitat en el món de la moda, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i del Disseny Hub, que suposa un salt quantitatiu i qualitatiu de l’entitat com a referent de la moda sostenible i situa la ciutat de Barcelona com a epicentre del sector a escala internacional.


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Acte
Article

Un teixit reciclat per a roba laboral, un envàs de productes de neteja i una defensa de moll intel·ligent guanyen el Premi Catalunya d'Ecodisseny

Acte
28/09/2023 - 19:00
Museu Disseny Hub de Barcelona

Butlletí