Mostra d'Audiovisuals i Acció Climàtica de Granollers

dijous, 2 juny, 2022 - 18:30 a 21:00
Cinema Edison de Granollers

 

 

La mostra comptarà amb ponències de comunicadors ambientals i activistes climàtics, com Pilar Sampietro de Ràdio4-RTVE o el col·lectiu Extinction Rebellion, i amb l’assistència de l’alcaldessa de Granollers Alba Barnusell i el regidor de Medi Ambient i Espais Verds, Albert Camps. Serà una oportunitat per contribuir a generar debat i participació ciutadana que permeti realitzar propostes per a una ciutat climàticament més responsable. 

L’accés és lliure i gratuït, i es recomana fer inscripció prèvia omplint aquest formulari.

Consulta la nota de premsa.

 

Organitzador: 
Ajuntament de Granollers
Destinatari: 
Tots els públics
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

Aquest és el cinquè vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

 

ArticleAquest és el quart vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.
Entrevista

Julieta Martínez, té 19 anys, és xilena. I és avui una de les líders joves d’acció contra l’emergència climàtica. El seu discurs i la seva capacitat de motivar és contundent. Denuncia que la crisi climàtica afecta les inequitats de gènere. Ha creat la Fundació “Tremendas”, que acull l’acadèmia “Climáticas”, un projecte que impulsa l’educació de nenes i adolescents de Llatinoamèrica i el Carib com a eina per combatre el canvi climàtic amb perspectiva de gènere i empoderar les dones com a agents de transformació social.

Butlletí