Mobile, first: les xarxes socials parlen de medi ambient

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:00 a 14:00
Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior i Colet C. de Buenos Aires, 56 08036 Barcelona

El 18 de juny, primera jornada sobre xarxes socials i medi ambient a l’administració pública.

La Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat organitza per primera vegada una jornada per presentar-vos per què és important que l’administració pública ambiental sigui present a les xarxes socials i donar-vos a conèixer quina ha estat la trajectòria de les diferents  comptes sectorials de medi ambient del Departament de Territori i Sostenibilitat.

A la jornada "Mobile, first" reputats professionals de la comunicació ens donaran les claus per potenciar la marca institucional i millorar l’estratègia de màrqueting i xarxes socials. Comptarem amb Javier Velilla, que al llarg de la seva trajectòria ha desenvolupat desenes de projectes de marques per a institucions públiques, i amb Jordi Cirach, que ens explicarà les tendències en màrqueting digital i ens presentarà un seguit de bones pràctiques a les xarxes socials.

I de la mà dels professionals que gestionen les xarxes socials del Departament de Territori i Sostenibilitat,  l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Agència Catalana de Residus, el Servei Meteorològic de Catalunya, el Servei d’Espais Naturals Protegits i la pròpia Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat repassarem les diferents estratègies a Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube i Twitter.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom. Només cal inscriure’s-hi. T’hi esperem!

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

La xarxa Barcelona + Sostenible, integrada per més de 1.100 organitzacions que treballen per estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutat de Barcelona, ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient amb el reconeixement de 10 bones pràctiques desenvolupades per membres de la xarxa.

Notícia
Van realitzar una acció anomenada el Gran Allau

Aquesta acció la impulsen 13 centres educatius del programa Escoles+Sostenibles que participen al projecte Embolcalls + Sostenibles, que fomenta la reducció de residus als esmorzars i una alimentació saludable. L’acte va consistir en una simulació d’una gran bola de residus que xocava contra un mur de joves, que simbolitza la seva lluita per disminuir la quantitat de residus que es produeixen.

Butlletí