Mercat de segona mà a Montornès del Vallès

diumenge, 22 maig, 2016 - 10:00 a dilluns, 23 maig, 2016 - 09:59
Geolocation

El mercat se celebrarà el diumenge 22 de maig, a la plaça del Poble. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar fins al 13 de maig.

La plaça del Poble acollirà una nova edició del mercat de segona mà. Una oportunitat per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i adquirir a bon preu productes que encara estan en bon estat. A la vegada, es promou la reutilització i la reducció de residus.

El mercat tindrà lloc el 22 de maig de 9 a 14 h. Les persones interessades a participar poden formalitzar la inscripció de manera gratuïta, fins al 13 de maig a l’Oficina del barri. Es donarà preferència a les persones residents a Montornès.  

El mes de juliol de 2013 es va celebrar per primera vegada el mercat de segona mà a Montornès Nord. Des de llavors s’ha celebrat dues vegades a l’any amb una gran acollida i èxit de públic i una mitjana de cinquanta parades.

 


 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Els 27 joves que han estat escollits representants del CIM en aquesta 14ena edició treballaran als seus centres educatius i amb les seves famílies sobretot el que està relacionat amb la gestió dels residus per tal de fer les seves propostes i exposar-les al Ple del Consell dels Infants previst pel mes de març de l’any vinent. 

Notícia
El regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, i la representant de Labdoo, Elena Parpal.

El regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, i la representant de Labdoo, Elena Parpal.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa un projecte de recollida d’ordinadors portàtils antics o en desús. Els dispositius s’entregaran després a centres educatius o persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat. El projecte es basarà en el protocol d’actuació de la ONG Labdoo, que es dedica a recollir ordinadors antics per actualitzar-los i repartir-los arreu del món.

Notícia

L’Ajuntament de Montmeló es proposa l’objectiu d’arribar a les directrius marcades per la normativa europea i catalana donant un pas més per fomentar la separació́ en origen dels residus.

Butlletí