Lliurament Premi Catalunya d'Ecodisseny 2023

dijous, 28 setembre, 2023 - 19:00
Museu Disseny Hub de BarcelonaEl Premi Catalunya d’Ecodisseny 2023 reconeix productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida. Valora principalment la incorporació d'estratègies d'ecodisseny i la contribució a l'economia circular, la qualitat del disseny i la innovació.

Està adreçat a dissenyadors, fabricants de productes o estudiants de Catalunya (Que estan ubicats o tenen el domicili o la seu social a Catalunya). Les sol·licituds d'aquesta edició es van presentar des del 15 de novembre de 2022 fins al 15 de desembre de 2022. El dia 28 de setembre de 2023 a les 19h tindrà lloc a l'auditori del Museu Disseny Hub de Barcelona l'acte de lliurament de la 5a edició del Premi Catalunya d’Ecodisseny.

Un premi que reconeix productes i serveis dissenyats, fabricats o executats a Catalunya els quals integren en el seu disseny consideracions per millorar-ne el seu impacte al llarg de tot el cicle de vida. Posteriorment, es presenta l'exposició itinerant i el catàleg on es mostren les propostes seleccionades, mencionades i premiades de l'edició 2023.

 


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Municipis: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Article

Eco-union, l’associació Promoció del Transport Públic i la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura han liderat aquest projecte d’investigació i incidència per fomentar una nova cultura de la mobilitat turística baixa en carboni a la ciutat de Barcelona.

Notícia

Aquest 2023 s’hi han implicat un total de 24 entitats i part del veïnat, amb més de 333 persones als 5 districtes, el doble de participants que l’any anterior. Un total de 2.671 kg de taronges s’han transformat en melmelada de taronja amarga i s'han convertit en 11.000 pots de 160g. També s’han organitzat 18 tallers sobre sostenibilitat, emergència climàtica i aprofitament alimentari amb la participació de 300 persones d’11 associacions i entitats.

Notícia

Acord amb l’Associació Pangea per continuar reaprofitant els dispositius informàtics municipals i garantir-ne l’ús per part d’entitats socials i col·lectius vulnerabilitzats. Mitjançant un procés de recondicionament, els equips passen a tenir una segona vida.

Butlletí