L’arribada de l’autoproducció col·lectiva d’electricitat als blocs de pisos: reptes i oportunitats

dimecres, 5 maig, 2021 - 10:00 a 12:30

El proper 5 de maig l’Agència de l’Energia de Lleida organitza la jornada: “L’arribada de l’autoproducció col·lectiva d’electricitat als blocs de pisos: reptes i oportunitats” pensada especialment per administradors i administradores de finques, presidents i presidentes de les comunitats i també als veïns i veïnes interessades.

Durant la jornada s’abordaran els principals dubtes que principalment es plantegen les comunitats interessades en aquest tipus d’instal·lació.  També es donaran a conèixer els recursos actualment disponibles i es presentaran, per part de diferents veïns i veïnes impulsors, els primers projectes d’autoconsum compartit a Lleida ja en marxa.

Us agrairem si ens podeu ajudar a fer-ne difusió a través de les vostres xarxes, per tal de que pugui arribar a totes aquelles persones i comunitats del territori, interessades.

Programa  i inscripcions: https://lleidaenverd.paeria.cat/agencia-energia-lleida/jornada-online/ 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Lleida
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

L'Associació de Municipis i Entitats per l'Energia Pública, l’Amep, presenta a Lleida l’estratègia dels municipis per resoldre els problemes que ocasiona el model de gestió actual de la xarxa de distribució elèctrica.

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Notícia

La Paeria de Lleida impulsarà la creació de comunitats energètiques a través d’un projecte NextGenerationEU

Butlletí