L’arribada de l’autoproducció col·lectiva d’electricitat als blocs de pisos: reptes i oportunitats

dimecres, 5 maig, 2021 - 10:00 a 12:30

El proper 5 de maig l’Agència de l’Energia de Lleida organitza la jornada: “L’arribada de l’autoproducció col·lectiva d’electricitat als blocs de pisos: reptes i oportunitats” pensada especialment per administradors i administradores de finques, presidents i presidentes de les comunitats i també als veïns i veïnes interessades.

Durant la jornada s’abordaran els principals dubtes que principalment es plantegen les comunitats interessades en aquest tipus d’instal·lació.  També es donaran a conèixer els recursos actualment disponibles i es presentaran, per part de diferents veïns i veïnes impulsors, els primers projectes d’autoconsum compartit a Lleida ja en marxa.

Us agrairem si ens podeu ajudar a fer-ne difusió a través de les vostres xarxes, per tal de que pugui arribar a totes aquelles persones i comunitats del territori, interessades.

Programa  i inscripcions: https://lleidaenverd.paeria.cat/agencia-energia-lleida/jornada-online/ 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Lleida
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Lleida, a través de l'Agència d'Energia de Lleida, dona suport a les instal·lacions solars fotovoltaiques en edificis plurifamiliars, indústria i també en instal·lacions d'autoconsum compartit en edificis plurifamiliars.

Notícia

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Ajuntament de Lleida impulsen obres de millora de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) de Lleida, amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència energètica de la planta, millorar el control i eficiència dels processos de tractament d'aigües i fangs, la qualitat de l'aigua regenerada i la capacitat del pretractament per fer front a avingudes.

Notícia

Més de 500 persones han passat aquest 28 de setmbre pel nou tram del Camí del Riu. Un públic eminentment familiar, que ha volgut estrenar aquest nou itinerari de 3 km de longitud, que enllaça el Parc de la Mitjana fins a l’autovia A-2, a l’altura del Molí de Picabaix i el meandre del Segre, i que formava part de l’antic camí del riu fins a Corbins.

Butlletí