Justícia social i climàtica

Repeteix cada dia 1 times.
dijous, 1 desembre, 2022 - 10:00 a divendres, 2 desembre, 2022 - 12:00
Multisessió en línia via Zoom

La Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i amb el suport tècnic d'Anthesis Lavola, organitzen el cicle de seminaris tècnics sobre accions locals d'adaptació al canvi climàtic.

A través d’aquest cicle es volen aportar i compartir coneixements fruit de les accions concretes d’adaptació que estan portant a terme diferents ajuntaments i ens municipals. 

La cinquena sessió inclou continguts sobre la justícia social com mesura per l’adaptació al canvi climàtic i experiències per conèixer àmbits d’actuació a favor de la justícia social i climàtica a escala local. 

INSCRIPCIONS al formulari de l'enllaç

PROGRAMA DEFINITIU

Les persones inscrites en anteriors sessions no cal us torneu a inscriure. Us farem arribar l'accés a les sessions virtuals directament.

 

DOCUMENTACIÓ I RESULTATS del cicle de seminaris.


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Notícia

Actualment, es troba en procés d’implantació a la finca de Can Colomer un projecte per a estudiar la resistència climàtica amb sistemes agroforestals.

Butlletí