Jornades Ecofòrum 2018 sobre la "Nova Governança de l'Aigua"

dimecres, 10 octubre, 2018 a dijous, 11 octubre, 2018
Sala d'actes del Vapor Universitari de Terrassa

 

Destinataris : Tècnics municipals i de les administracions, entitats, col.lectius, institucions, empreses, mestres, professorat i alumnat, i ciutadania, en genral, i totes les persones relacionades i interessades en aquest tema.

En aquesta edició, es parlará d'un tema de plena actualitat a la nostra ciutat, la remunicipalització de l'aigua a Terrassa amb a posada en marxa d'una empresa municipal que gestionarà el servei a finals d'aquest any 2018. per tant, les jornades reflexionaran sobre la nova governança de l'aigua, tant a nivell general com del nostre municipi.

Termini d'inscripció: Fins el dia 5 d'octubre a les 14 hores

Inscripcions per correu electrònica a : cdea@terrassa.cat

Jornades gratuïtes, cal fer la inscripció. Places limitades.

Consulteu el programa de les jornades


 

 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Des del 10 de desembre de 2018, l'Ajuntament de Terrassa gestiona de manera directa el servei públic d'abastament d'aigua a la ciutat a través de la nova entitat pública empresarial local Taigua. El balanç dels primers mesos de funcionament és positiu i no s'han detectat incidències en la prestació del servei pel canvi de gestor.

Notícia

L'Ajuntament de Terrassa, a través de la nova entitat pública empresarial local (EPEL) Taigua, gestiona de manera directa el servei públic d'abastament d'aigua a la ciutat. Terrassa es converteix, així, en un dels municipis més grans de l'Estat que aposta per la gestió municipal directa com a garantia d'un servei públic, eficient, de qualitat, transparent, participatiu, equitatiu i social.

Notícia

Els cinc autobusos rígids de 12 metres tindran capacitat per a unes 95 persones i una tecnologia similar a la dels vehicles híbrids ja existents a la flota de TMESA. Tots ells responen a la voluntat de l'Ajuntament de tenir una flota de transport públic urbà renovada i fiable per millorar aspectes com la sostenibilitat ambiental, l'accessibilitat i la seguretat de vehicles.

Butlletí