Jornades Ecofòrum 2018 sobre la "Nova Governança de l'Aigua"

dimecres, 10 octubre, 2018 a dijous, 11 octubre, 2018
Sala d'actes del Vapor Universitari de Terrassa

 

Destinataris : Tècnics municipals i de les administracions, entitats, col.lectius, institucions, empreses, mestres, professorat i alumnat, i ciutadania, en genral, i totes les persones relacionades i interessades en aquest tema.

En aquesta edició, es parlará d'un tema de plena actualitat a la nostra ciutat, la remunicipalització de l'aigua a Terrassa amb a posada en marxa d'una empresa municipal que gestionarà el servei a finals d'aquest any 2018. per tant, les jornades reflexionaran sobre la nova governança de l'aigua, tant a nivell general com del nostre municipi.

Termini d'inscripció: Fins el dia 5 d'octubre a les 14 hores

Inscripcions per correu electrònica a : cdea@terrassa.cat

Jornades gratuïtes, cal fer la inscripció. Places limitades.

Consulteu el programa de les jornades


 

 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

La qualitat de l'aigua; noves infraestructures i sistemes informàtics que millorin el servei; o el manteniment i ampliació de les ajudes socials; centren els projectes de futur de l'empresa per als propers anys
Notícia
La programació es realitzarà del 17 al 26 de juny

Terrassa participa enguany amb un programa d'activitats virtuals amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la transició energètica, encaminada a construir un model que sigui més sostenible, descarbonitzat i democràtic.

Butlletí