Jornada tècnica: Mobilització de biomassa local per a usos tèrmics i prevenció d’incendis al Vallès Occidental

dijous, 13 octubre, 2016 - 16:30 a 19:30
Geolocation

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) van signar l’any 2015 un conveni de col·laboració en el marc del projecte europeu de recerca SIMWOOD de mobilització de fusta que incorpora el projecte Boscos del Vallès com a prova pilot.

El projecte Boscos del Vallès neix el 2013 amb la voluntat de fusionar l’ús de la biomassa forestal amb els objectius de prevenció d’incendis al Vallès Occidental, intentant acompanyar l’estructuració del mercat de la biomassa a la comarca. Incidint en l’objectiu de la prevenció d’incendis, estem treballant en la identificació i situació de les zones estratègiques d’actuació per a reduir el risc d’incendi a la comarca i consensuar, si s’escau, les mesures a aplicar-hi. L’ objectiu de la jornada és comunicar a la societat vallesana les estratègies del Consell Comarcal al voltant d’aquesta iniciativa. 

PROGRAMA I INSCRIPCIONS


 

Etiquetes: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

Amb aquesta obra, l'Ajuntament de Vacarisses disposa ja de cinc instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic (Poliesportiu, Escola Bressol el Cuc i Escolar Bressol El Xic, edifici del porpi Ajuntament i el Casal de Cultura) que sumen un total de 46,3 kW instal·lats.

Notícia

Durant la primera setmana del mes de Maig, s'ha executat la instal·lació d'autoconsum fotovoltaic a la coberta de l'edifici de l'ajuntament de Vacarisses.

Butlletí