Jornada tècnica en línia: Recursos per la XV Setmana Europea de la Prevenció de Residus: Envasos

dimecres, 27 setembre, 2023 - 11:00 a 12:30
Sessió en línia

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té com a objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus per donar a conèixer estratègies de reducció de residus, fomentar accions sostenibles, fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets i fer canviar el comportament quotidià (consum, producció).

La 15a edició tindrà lloc del 18 al 26 de novembre de 2023 i posant èmfasi en la importància de reduir els envasos.

S'han programat dos SEMINARIS en línia per presentar recursos per a la preparació i organització d'accions, un per a ens locals i entitats, i un segon per a centres educatius.

Objectiu: Presentació de recursos i experiències per promoure accions per a la prevenció de residus

Adreçat a: Associacions, entitats, empreses i administració

Programa  i  Inscripcions 

Més informació en aquest enllaç, a través de la Plataforma de Residus Municipals. Amb la col·laboració de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona.

 


 

Organitzador: 
Agència de Residus de Catalunya
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La ciutadania està convidada el cap de setmana, del 10 al 12 de maig, a sumar-se en accions per recollir i comptabilitzar els residus abandonats en el medi. L’Agència de Residus de Catalunya coordina la campanya a casa nostra, en la qual participen 451 entitats de 242 municipis en 38 comarques.

Article
Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Butlletí