Jornada sobre compra agregada d’energia als Polígons d'Activitat Econòmica (PAE)

dijous, 2 febrer, 2017 - 09:30 a 11:30
Hotel Sercotel Ciutat de Montcada
Geolocation

Els Ajuntaments de Montcada i Reixac i Ripollet organitzen aquesta jornada que se centrarà en la compra agregada d’energia per estalviar costos i per a la millora de la competitivitat empresarial dels PAE. Durant la jornada es presentaran casos d’èxit d’àmbit català i espanyol.

La jornada tindrà lloc a l’Hotel Sercotel Ciutat de Montcada el proper dijous dia 2 de febrer, de 9:30 a 11:30 h.

 

Per ampliar aquesta informació, accedir al programa i sol·licitar la inscripció a la jornada podeu clicar aquí.

 

 

 

 

Actualment a Catalunya i a Espanya existeixen nombroses iniciatives d’empreses i organitzacions que s’han agrupat per comprar energia, aconseguint un estalvi significatiu en els seus costos. Amb l'objectiu de millorar la competitivitat dels polígons del territori presentem en aquesta jornada una eina que contribuirà a reduir els seus costos energètics. La jornada ens permetrà conèixer més a fons les experiències d’èxit que existeixen i saber com funcionen.
Jornada adreçada a les empreses ubicades a Polígons d'Activitat Econòmica de Montcada i Reixac i Ripollet.

Programa:

- Benvinguda per part dels representants de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i de l'Ajuntament de Ripollet

- Ponència "Compra agregada d'energia per estalviar costos. Casos pràctics de Catalunya i Espanya" per part de José Enrique Vázquez Martínez, gerent de Bioquat, Consultoria Energètica i Mediambiental, s.l., i President de Grup de Gestors Energètics de Catalunya. Enginyer Ambiental per la Universitat Politècnica de Catalunya, Diplomat en Enginyeria Ambiental per l'Escola d'Organització Industrial, Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona, professor col·laborador en gestió energètica de l'Escola Tècnica Superio d'Enginyers Industrials, UPC de Barcelona, Universitat de Barcelona, Institut Tècnic de Sarrià. 

- Dinàmica de treball entre les empreses assistents i l'expert

 

Jornada Compra agregada d'energia per estalviar costos. Casos pràctics a Catalunya i Espanya
Dia: Dijous, 2 de febrer, de 9.30h a 11:30h Lloc: Hotel Sercotel Ciutat de Montcada    
Per a més informació:
Promoció Econòmica i Ocupació
C/ Alt de Sant Pere, 73
Telèfon: 935 648 505
A/e: empresa@montcada.org
www.montcada.cat
www.facebook.com/promocioeconomicamir               

Aquesta jornada està emmarcada en el projecte de PAEs 2016, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

 

Categories: 
Compra verda/Consum
Economia
Energia

Relacionats

Article

El projecte EdiCitNet, finançat per la Unió Europea i amb una durada prevista de 5 anys, va néixer amb l'objectiu de demostrar que la implementació d'infraestructures verdes no ornamentals pot augmentar la producció sostenible d'aliments a nivell local, així com regenerar espais urbans apostant per una millora de la inclusió social.  Sant Feliu és l'únic municipi participant de l'estat espanyol.

Notícia

L’actualització del sis plafons que fan una proposta de recorregut circular l’ha fet el Consorci del Besòs a petició de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i també s’ha adaptat per a les persones amb discapacitat visual.

Entrevista

Rubí Brilla ha coordinat el primer projecte d’autoconsum compartit d’energia en un polígon industrial a tot l’Estat. Aquesta ha sigut una de les fites més importantes d’aquesta entitat municipal que des de fa 10 anys treballa per ser un referent per l’estalvi, l’eficiència i l’ús de renovables en l’àmbit local. Marta Morera, responsable tècnica de Rubí Brilla ens explica aquesta experiència i com es vol continuar treballant per l’autoconsum a la ciutat.  

Butlletí