Jornada "Reptes i adaptacions de l’agricultura al canvi global"

dijous, 29 setembre, 2016 - 09:30 a 13:30
Sala Veyrat - Fira de Lleida Camps Elisis
Geolocation

El canvi climàtic pot augmentar la temperatura de manera local o general. A nivell regional, no totes les àrees del món es veuran afectades per les mateixes condicions ambientals del canvi i, en conseqüència, els sectors més exposats seran potencialment més vulnerables al canvi climàtic, tant per pèrdues directes de la productivitat agrícola (producció inferior) o d’una manera indirecta (augment de costos de producció).

Programa

Inscripció: La jornada és gratuïta, però cal inscriure's abans del 26 de setembre a través del Servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt (places limitades).

En el marc de les jornades tècniques de la:


 

Organitzador: 
IRTA. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Municipis: 
AdjuntMida
PDF icon PROGRAMA345.78 KB
Categories: 
Agricultura
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Lleida té la voluntat de convocar una nova edició dels Horts Socials a Rufea i, fins i tot, ampliar-lo a un major nombre de persones, després de l’èxit aconseguit amb aquesta primera experiència que han organitzat de forma transversal les regidories de Medi Ambient i Serveis socials entre famílies del barri de La Mariola.

Notícia

Lleida acull la III Missió Internacional sobre solucions sostenibles per a les ciutats en el marc de la Fira Municipàlia, amb més d’una quarantena de representants de països iberoamericans. Una de les màximes prioritats del consistori lleidatà és contribuir a revertir l’escalfament global, una realitat palpable que ha fet augmentar, en poc més de mig segle, la temperatura mitja anual uns 1,3 graus, ha generat extrems climàtics i ha provocat una disminució notable de les precipitacions i els dies de boira.

Notícia

Lleida, a través de la regidoria de Transició Ecològica de la Paeria, col·labora amb Perpinyà i Girona dins del programa de Turisme transfronterer fluvial sostenible (TTFS) per promocionar un turisme saludable de descoberta dels espais fluvials del Segre, el Ter, el Fluvià i el Tet.

Butlletí