Jornada: IV Jornada de Gestión Local (online) - Transición energética: retos en el ámbito municipal

dimecres, 4 novembre, 2020 - 09:00 a dijous, 5 novembre, 2020 - 11:59

La IV Jornada de Gestió Pública , organitzada entre la Diputació de Barcelona i el PPP for Cities , té com a objectiu crear un espai de reflexió i coneixement sobre bones pràctiques en la gestió local. La trobada representa un canal perquè l'Administració local tingui al seu abast el coneixement existent sobre excel·lència en la gestió pública i al mateix temps serveixi de punt de trobada de professionals deL sector que els permeti compartir experiències, aprendre dels experts i debatre propostes, amb la finalitat de generar oportunitats d'implantar millores en la gestió dels seus serveis públics. Aquest any, a més, comptarem amb la col·laboració del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) .     

Els elements de debat d'aquesta quarta Jornada pivotaran al voltant de la transició energètica en l'àmbit municipal. Es parlarà sobre els programes europeus de finançament de projectes energètics i es presentaran casos d'èxit que ja s'han dut a terme en l'àmbit municipal. 

La Jornada va adreçada a empleats de les administracions locals, tant representants polítics com a gestors municipals d'àmbit generalista i / o sectorial. Aquest any la sessió es durà a terme en modalitat online el dia 04 de novembre de 2020 de 09:00-12:00 (CET) . Si desitja rebre el link de connexió a la sessió, us convidem a registrar- a continuació.

INFORMACIÓ, PROGRAMA I INSCRIPCIONS


Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
23/03/2022 - 10:30
Sessió virtual via Zoom
Notícia

El projecte permetrà desenvolupar mapes del potencial geotèrmic a escala de la ciutat que podran ser utilitzats per tota la ciutadania. L’ICGC desplegarà una xarxa de fins a 14 punts de monitoratge dels aqüífers en el subsol de Tarragona per a finalitats geotèrmiques.

Notícia

Els vehicles entraran en funcionament de manera progressiva. Amb aquesta compra, els quinze autobusos que fan el servei regular de transport urbà a Manresa seran sostenibles: els 100% elèctrics s’afegeixen als 7 híbrids que ja estan en funcionament. Només en quedaran 3 (els vehicles de reserva) que funcionen amb gasoil.

Butlletí