Jornada de voluntariat ambiental als Colls Miralpeix

diumenge, 16 setembre, 2018 - 09:07

Com cada any col.laborem amb l'activitat de Responsabilitat Corporativa de Decathlon. Aquest any hem escollit l'espai natural protegit dels Colls (Xarxa Natura 2000), per tal de conscienciar i explicar els seus valors tan especials i l'impacte dels residus sobre la biodiversitat i vist la pressió que ha rebut aquest espai després de l'estiu.

El punt de trobada serà a l'Espai Far, on es podrà conèixer aquest equipament cultural i turístic dedicat al patrimoni mariner de Vilanova i la Geltrú, així com veure el projecte ja finalitzat de la naturalització amb dunes de la Platja del Far.  També es podrà visitar l'exposició ARRAN DE MAR (Espais Protegits de la Costa del Garraf) i es farà una petita explicació d'aquesta i dels programes educatius del Consorci (Volem la Platja Neta! i Volem la Muntanya Neta!), que s'està treballant per implantar a tots els centres educatius de la comarca del Garraf. 

Decathlon oferirà un pícnic/esmorzar i una samarreta a tots els participants i es farà entrega de bosses i guants per la neteja.  Tot seguit iniciarem la marxa des de l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú, fins a la Punta Grossa, pel camí de ronda, recollint els residus abandonats, gaudint del paissatge i de l'acompanyament d'uns monitors ambientals fent una descoberta de la flora i la fauna d'aquest espai. La tornada es farà pel bosc i el Camí Pedalable Costa Garraf. 

Inscripcions a la web del Decathlon o posant-se en contacte amb el Consorci.

Us recordem que podeu seguir les noticies i activitats del Consorci a: 

http://www.collsmiralpeix.cat/

Facebook Consorci Colls

https://twitter.com/ConsorciColls

https://www.instagram.com/consorcicolls_costagarraf/


 

Categories: 
Educació ambiental
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Article

La lectura del manifest i el lliurament de premis de la XIII Mostra d'Art d'Objectes Reciclats reuneix gairebé 200 infants i joves a l'Auditori Eduard Toldrà

Notícia
S'estrena la cançó 'Cantem, Conversem, Reciclem', emblema de l'Agenda 21 escolar
Foto: Eix Diari

Foto: Eix Diari

La cançó s'ha pogut escoltar durant l'acte de signatura del compromís dels centres educatius amb l'Agenda 21 escolar que se celebra durant la Fira de Novembre

Butlletí