Jornada "Biodiversitat i Ciutat Saludable" a Sant Cugat del Vallès

dissabte, 6 maig, 2023 - 00:00 a 23:59
Masia de Can Rabella. Sant Cugat del Vallès

La jornada de Biodiversitat i Ciutat Saludable reflexionarà sobre l’educació ambiental, especialment dels infants

Se celebrarà el dissabte 6 de maig, a la Masia de Can Rabella, dins de les activitats temàtiques per a cada un dels eixos de la declaració d’Emergència Climàtica.


El dissabte 6 de maig, a la Masia de Can Rabella del Parc de Can Mates, se celebrarà una nova Jornada de Biodiversitat i Ciutat Saludable, que organitza periòdicament l’Ajuntament. La jornada proposa tres activitats diferents que tenen en comú l'educació ambiental de la ciutadania, especialment dels infants. El programa destaca la importància dels pol·linitzadors i els ocells urbans amb un taller de construcció d'hotels d'insectes, un contacontes a càrrec dels autors del llibre "L'home que fabricava caixes niu", i un taller de descoberta i identificació de les papallones més comunes a Sant Cugat.

Amb l’objectiu d’avançar cap a una ciutat més saludable, l’Ajuntament organitza periòdicament aquest tipus jornada per reflexionar sobre la importància d’impulsar accions que afavoreixin la biodiversitat o la renaturalització de les ciutats i, també, per explicar les iniciatives que s’estan duent a terme en la gestió de les zones verdes i forestals de Sant Cugat.

Consulteu a santcugat.cat/agenda el programa de la Jornada. Les activitats són gratuïtes, amb inscripció prèvia a decidim.santcugat.cat o al 010.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Categories: 
Biodiversitat
Salut

Relacionats

Article

L’estany de la Guinardera és una de les principals zones humides de Sant Cugat, i en els últims anys, s’han realitzat diverses actuacions de renaturalització de l’estany per tal d’afavorir la biodiversitat ecosistèmica.

Notícia

Vuit rucs del ramat de la masia de Can Domènech ajudaran a mantenir net el sotabosc de les zones boscoses perimetrals i interiors de Valldoreix per reduir al màxim el risc d'incendi a la vila durant els mesos de més calor.

Notícia

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix alimentarà la caldera de biomassa de l’escola Jaume Ferran i Clua amb estella produïda al Centre Logístic del Servei Comarcal de Biomassa Forestal. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat l’adhesió de l’entitat, que se suma als nou usuaris que ja té el servei comarcal.

Butlletí