IV Foro de la Economia del Agua

dimecres, 5 abril, 2017 - 09:00 a dijous, 6 abril, 2017 - 18:59
Geolocation

 

 

El Foro de la Economia del Agua és una iniciativa afavorida per la Universitat d'Alcalá (UAH) i liderada per l'ONU i un grup d'acadèmics en el marc del Programa d'activitats per la Commemoració del IV Centenari de la mort de Miguel de Cervantes, nascut a la Ciutat d'Alcalá d'Henares (Madrid), seu de la Universitat.

La nostra societat assisteix a múltiples reptes sent alguns d'ells de gran transcendència:  l'aigua és, des de diferents vessants, part prioritària de l'agenda política mundial i de l'europea en particular.

Aquest Fòrum té per objectiu promoure un espai independent de reflexió i diàleg sobre el cicle urbà de l'aigua des de l'òptica de la seva gestió, de cara a abordar diferents desafiaments que enfronta el sector i que són de la màxima actualitat i prioritat, no solament a Espanya sinó a nivell mundial.

Web

Programa

Inscripció 


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Foodback, amb 900 metres quadrats de superfície, pretén multiplicar per 2,5 l’aprofitament alimentari a Mercabarna en 5 anys. Al centre s’hi trien fruites i hortalisses excedentàries aportades per les empreses majoristes del gran mercat per donar-los una segona vida. Després d’aquest triatge, els productes aprofitables per al consum humà es distribueixen a entitats socials de tot Catalunya.

Notícia

Barcelona encara la tardor amb la intenció de marcar un punt d’inflexió en la transformació del sistema alimentari i en la lluita contra l’emergència climàtica. Per això, durant el mes d’octubre tindran lloc un seguit d’esdeveniments a Barcelona: la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, el VII Fòrum Global de Polítiques Alimentàries del Pacte de Milà i el Gastronomic Forum Barcelona.

Article

Llum verda a la licitació del nou contracte de manteniment de les fonts de beure, ornamentals i naturals, per un import de 24 milions d’euros. La Comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat ha donat el vistiplau al nou contracte, que té com a objectiu fer el manteniment de les 1.718 fonts de beure, les 324 fonts ornamentals i les 7 fonts naturals que hi ha a Barcelona, així com les millores necessàries, que inclouen també criteris de sostenibilitat.

Butlletí