II Jornada d’Acció Climàtica a Caldes de Montbui

dissabte, 25 març, 2023 - 09:00 a 14:00
Plaça Catalunya. Caldes de Montbui

El dissabte 25 de març de 9 a 14 h se celebrarà a la plaça de Catalunya la segona edició de la Jornada d’Acció Climàtica.

En aquesta ocasió, el meteoròleg de TV3 Enric Agud serà l’encarregat de presentar les jornades. L’acte central serà una taula rodona amb els representants de l’AMERC (l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes) per compartir les experiències d’aquests municipis en relació a la transició energètica i l’acció climàtica.

La jornada també ha de servir per fer un reconeixement públic per l’aposta per la transició energètica. Per això, s’entregaran diversos reconeixements a una entitat, dues famílies i dues empreses que formen part de la Modalitat B de La CEL i que són els que més potència fotovoltaica han instal·lat el 2022. L’any passat l’Ajuntament va rebre 212 comunicacions per instal·lar plaques fotovoltaiques a Caldes de Montbui. La xifra multiplica per 8 el nombre de llicències registrades el 2020, que van ser 26.

Durant tot el matí, estarà habilitat un punt d’informació de l’Oficina d’Acció Climàtica per oferir informació ala ciutadania i gestionar les noves inscripcions a la Modalitat A de La CEL. A més, hi haurà una exposició de motos i bicicletes elèctriques i un Joc d’escapada “Qüestió de temps”, una experiència sobre el canvi climàtic per a nens i nenes de 8 a 12 anys. 


 

Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

La Comunitat Energètica Local de Caldes de Montbui (la CEL) celebra el primer any de funcionament amb 200 noves places per fer servir energia fotovoltaica a les llars de Caldes

Notícia

La II Jornada d’Acció Climàtica de Caldes de Montbui reuneix centenars de persones interessades a entrar a formar part de La CEL de Caldes, la comunitat energètica local.

Notícia

Sentmenat, Santa Perpètua de la Mogoda, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, La Llagosta i Polinyà, s'han sumat a la Declaració d'emergència climàtica als municipis de l'Eix de la Riera de Caldes.

Butlletí