II Jornada d’Acció Climàtica a Caldes de Montbui

dissabte, 25 març, 2023 - 09:00 a 14:00
Plaça Catalunya. Caldes de Montbui

El dissabte 25 de març de 9 a 14 h se celebrarà a la plaça de Catalunya la segona edició de la Jornada d’Acció Climàtica.

En aquesta ocasió, el meteoròleg de TV3 Enric Agud serà l’encarregat de presentar les jornades. L’acte central serà una taula rodona amb els representants de l’AMERC (l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes) per compartir les experiències d’aquests municipis en relació a la transició energètica i l’acció climàtica.

La jornada també ha de servir per fer un reconeixement públic per l’aposta per la transició energètica. Per això, s’entregaran diversos reconeixements a una entitat, dues famílies i dues empreses que formen part de la Modalitat B de La CEL i que són els que més potència fotovoltaica han instal·lat el 2022. L’any passat l’Ajuntament va rebre 212 comunicacions per instal·lar plaques fotovoltaiques a Caldes de Montbui. La xifra multiplica per 8 el nombre de llicències registrades el 2020, que van ser 26.

Durant tot el matí, estarà habilitat un punt d’informació de l’Oficina d’Acció Climàtica per oferir informació ala ciutadania i gestionar les noves inscripcions a la Modalitat A de La CEL. A més, hi haurà una exposició de motos i bicicletes elèctriques i un Joc d’escapada “Qüestió de temps”, una experiència sobre el canvi climàtic per a nens i nenes de 8 a 12 anys. 


 

Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Caldes de Montbui i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya participen en un projecte europeu per estudiar el possible impacte del canvi climàtic en les aigües termals.

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Notícia

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat el Pla comarcal d’adaptació al canvi climàtic. El Pla ha estat elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona que està impulsant l’elaboració d'aquests plans a les diferents comarques i ha estat participat pels ajuntaments de la comarca a nivell tècnic. 

Butlletí