II Fira del Llibre Local i Conscient - Jornada d'Ecoedició

divendres, 14 juliol, 2023 - 10:30 a dissabte, 15 juliol, 2023 - 20:30
Les Preses

El proper dissabte 15 de juliol, tindrà lloc la II Fira del Llibre Local i Conscient a Les Preses (Garrotxa). Una fira que posa el focus en la coherència continent-contingut i només proposa títols impresos localment, perquè sabem que la impressió deslocalitzada pot arribar a multiplicar per 7 la petjada de carboni.

Assesorats per l'Institut de l'Ecoedició, Pol·len Edicions i amb els recursos de l'Ajuntament de Les Preses, fem aquesta proposta per segon any consecutiu i la complementem amb unes xerrades sobre sostenibilitat, territori i cultura per a professionals del sector de l'edició i la cultura.

> Consulta el web i el programa
 

Divendres 14/7 a Les Preses
Descentralitzem la informació i parlem d'ecoedició

En aquesta segona edició s'exploraran les vies de col·laboració entre la Intel·ligència Artificial i l'Ecoedició amb en Roc Alabat, de Taller Estampa i les compensacions carbòniques amb Stefan Esser, de l'Associació Selvans.

Obrirà la jornada Anna Sanitjas, Directora General Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi de la Generalitat de Catalunya.
 


 

 

Organitzador: 
Ajuntament de Les Preses
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Notícia

Sostenible.cat us presenta un especial monogràfic sobre l'ecoedició. Disponible en format Especial web i en format Butlletí.

Opinió


" És cert que la indústria del llibre no és alta en carboni si la comparem amb d’altres. Però l’ecosistema del llibre, i de la cultura en general, tenim la responsabilitat de lligar contingut i continent, i ara que tenim els criteris i les eines, convé aprofundir en aquest compromís. "
 

Entrevista
Jordi Panyella, editor

Jordi Panyella és editor a Pol·len edicions i membre de l'Institut de l'Ecoedició.

Butlletí