I Congrés de Residus en Femení de Catalunya: El lideratge de les dones en el sector dels residus

dimarts, 12 desembre, 2023 - 09:00 a 13:30
El Born Centre de Cultura i Memòria. Plaça comercial, 12. Barcelona.El proper dia 12 de desembre tindrà lloc el I Congrés Residus en femení de Catalunya: El lideratge de les dones en el sector dels residus impulsat per l’Agència de Residus de Catalunya. Les empreses de residus impulsades i liderades per dones i el rol de les dones en l’economia circular seran les protagonistes de la jornada on es debatrà la importància de la diversitat de gènere en un àmbit força masculinitzat. 

El congrés té la voluntat d’impulsar una nova visió del sector, visibilitzar i connectar dones professionals de l’economia circular del nostre país i inspirar a tota la cadena d’activitats dedicades a la gestió i tractament de residus.

On: Centre de Cultura i Memòria El Born. Sala Polivalent (Plaça Comercial, 12. 08003 Barcelona).
Horaris: de 09 h a 13:30 h. La recepció i les acreditacions començaran a les 08:30 h 
Programa
Inscripció gratuïta

 


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

S'inicia la tramitació per triplicar el pressupost destinat a la inspecció del servei de neteja i recollida de residus. L’objectiu és augmentar les inspeccions setmanals, de 600 a 1.800, monitorar el servei i aplicar-hi millores en temps real i automatitzar la gestió d’incidències.

Notícia

Aquest 2023 s’hi han implicat un total de 24 entitats i part del veïnat, amb més de 333 persones als 5 districtes, el doble de participants que l’any anterior. Un total de 2.671 kg de taronges s’han transformat en melmelada de taronja amarga i s'han convertit en 11.000 pots de 160g. També s’han organitzat 18 tallers sobre sostenibilitat, emergència climàtica i aprofitament alimentari amb la participació de 300 persones d’11 associacions i entitats.

Notícia

Acord amb l’Associació Pangea per continuar reaprofitant els dispositius informàtics municipals i garantir-ne l’ús per part d’entitats socials i col·lectius vulnerabilitzats. Mitjançant un procés de recondicionament, els equips passen a tenir una segona vida.

Butlletí