Fòrum d'Educació Ambiental 2022

dijous, 29 setembre, 2022 - 18:00 a divendres, 30 setembre, 2022 - 14:30
Museu de Ciències Naturals de Granollers

L’Educació Ambiental des de la perspectiva de l’Economia Social i Solidària és el fil conductor d’aquest esdeveniment a partir del diàleg i reflexió de les diverses mirades professionals.

Volem facilitar un espai de debat i acció on identificar els llocs de confluència entre l’EA i l’ESS, i conèixer projectes i professionals que hi treballen. Plantejar-nos entre totes quins són els reptes, oportunitats i futures passes d’aquest binomi.

’obren les inscripcions al Fòrum d’Educació Ambiental 2022, que s’organitza des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers i el Congrés Nacional d’Educació Ambiental.

Per a més informació, programa i formulari per a realitzar la inscripció (https://scea.cat/forum-deducacio-ambiental-2022-inscripcions-i-programa/)

 

EM VULL INSCRIURE AL FÒRUM


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Acte
03/11/2022 - 00:00
Granollers
Notícia

Espais verds i ecosistemes, economia circular i hàbits conscients són algunes de les temàtiques escollides per a les sessions destinades a tota la ciutadania que es faran entre el 3 de novembre i l'1 de desembre

Article

Aquest és el cinquè vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

 

Butlletí