Fira: Som País (El Bruc)

diumenge, 28 febrer, 2016 - 10:30 a dilluns, 29 febrer, 2016 - 13:59

Fira sobre sostenibilitat social i mediambiental. Podràs trobar productes locals, informació sobre estalvi energètic, jocs per a nens, paella ecològica, cooperativa de serveis telefònics.

Can Casas
Geolocation

Organitzador: 
Ajuntament de El Bruc
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L’objectiu del projecte,  liderat per un equip interdisciplinari del grup de recerca Coneixement i Didàctica (CODI) de la Universitat de Vic és que els nens i les nenes que hi participin puguin tenir una experiència ambiental autèntica. És a dir, que puguin recollir dades ambientals reals, que prenguin decisions a partir d’aquestes dades i que puguin fer accions que ajudin a millorar la biodiversitat del pati.

Notícia

L’Ajuntament de Parets ha presentat el projecte Transformem els Patis. La iniciativa té l’objectiu de transformar els patis de les escoles públiques d'infantil i primària en espais més educatius i naturalitzats i de fer-ho amb la implicació de tota la comunitat.

Notícia

S'ha centrat principalment en els municipis de menys de 500 habitants, on la gestió dels residus es realitza amb accés exclusiu en àrees tancades amb contenidors

Butlletí