Fira de la Pagesia i el Medi Ambient a Cabrera de Mar

dissabte, 11 juny, 2016 - 10:00 a dilluns, 13 juny, 2016 - 19:59
Geolocation

El cap de setmana de l’11 i 12 de juny, el municipi acull tallers, jocs i mercats relacionats amb l’alimentació de proximitat i la cura pel medi ambient

De l’11 al 12 de juny, Cabrera de Mar celebra la segona edició de la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient. Durant tot el cap de setmana, els visitants podran passejar pel mercat artesanal i el de venda de fruita i verdures, veure la demostració d’oficis artesans, l’exhibició d’eines antigues del camp o la de gossos d’atura i les exposicions del medi ambient i participar en atraccions, la caravana de rucs, inflables o als tallers infantils i de reciclatge.

La festa es repartirà per diferents places i equipaments municipals. La presentació anirà a càrrec de Pep Riera, pagès i coordinador del maresme d’Unió de Pagesos, a la plaça de l’Ajuntament. Un cop inaugurada, s’organitzaran la ruta en bicicleta elèctrica “Viles florides”, jocs sostenibles, tallers gastronòmics de pa i sense gluten a la plaça de la Fàbrica; s’instal·larà un planetari per a l’observació solar a l’Envelat; hi haurà espectacles de teatre a Cal Conde i la Biblioteca i s’entregaran els premis del concurs de balcons, jardins i aparadors florits.

Dinars populars a la plaça de l’Ajuntament

Dissabte i diumenge es celebraran a la plaça de l’Ajuntament dinars amb productes de proximitat o una arrossada. El dissabte, els restaurants adherits a la xarxa de productes de proximitat oferiran un menú d’amanida variada, botifarra amb mongetes i mousse de maduixa, per un preu de 6€ amb beguda inclosa. Diumenge, el Sindicat cuinarà arròs amb verdures, acompanyat d’amanida variada, postres i beguda per 8€. Els tiquets per als dinars ja es poden comprar a l’Ajuntament.  

El programa sencer de la festa es pot consultar en el document adjunt.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Cabrera de Mar
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Acte
24/09/2021 - 00:00
Sant Cugat Sesgarrigues
Article

Manresa tornarà a ser capital de la sostenibilitat i enguany ho serà durant més dies. Ecoviure tornarà del 5 al 10 d'octubre, amb jornades professionals de dimarts a divendres i fira-mercat el cap de setmana

Notícia

Aquesta tardor s'han programat una trentena d’activitats mediambientals per tal que tothom tingui l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement de l’entorn natural i de la biodiversitat.

Butlletí