Fira de la Pagesia i el Medi Ambient a Cabrera de Mar

dissabte, 11 juny, 2016 - 10:00 a dilluns, 13 juny, 2016 - 19:59
Geolocation

El cap de setmana de l’11 i 12 de juny, el municipi acull tallers, jocs i mercats relacionats amb l’alimentació de proximitat i la cura pel medi ambient

De l’11 al 12 de juny, Cabrera de Mar celebra la segona edició de la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient. Durant tot el cap de setmana, els visitants podran passejar pel mercat artesanal i el de venda de fruita i verdures, veure la demostració d’oficis artesans, l’exhibició d’eines antigues del camp o la de gossos d’atura i les exposicions del medi ambient i participar en atraccions, la caravana de rucs, inflables o als tallers infantils i de reciclatge.

La festa es repartirà per diferents places i equipaments municipals. La presentació anirà a càrrec de Pep Riera, pagès i coordinador del maresme d’Unió de Pagesos, a la plaça de l’Ajuntament. Un cop inaugurada, s’organitzaran la ruta en bicicleta elèctrica “Viles florides”, jocs sostenibles, tallers gastronòmics de pa i sense gluten a la plaça de la Fàbrica; s’instal·larà un planetari per a l’observació solar a l’Envelat; hi haurà espectacles de teatre a Cal Conde i la Biblioteca i s’entregaran els premis del concurs de balcons, jardins i aparadors florits.

Dinars populars a la plaça de l’Ajuntament

Dissabte i diumenge es celebraran a la plaça de l’Ajuntament dinars amb productes de proximitat o una arrossada. El dissabte, els restaurants adherits a la xarxa de productes de proximitat oferiran un menú d’amanida variada, botifarra amb mongetes i mousse de maduixa, per un preu de 6€ amb beguda inclosa. Diumenge, el Sindicat cuinarà arròs amb verdures, acompanyat d’amanida variada, postres i beguda per 8€. Els tiquets per als dinars ja es poden comprar a l’Ajuntament.  

El programa sencer de la festa es pot consultar en el document adjunt.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Cabrera de Mar
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

1.620 alumnes han seguit les xerrades sobre canvi climàtic impartides pel Consell Comarcal del Maresme

Article

La iniciativa vol posar en valor l’espai verd més emblemàtic de la ciutat, que aplega més d’un miler d’arbres només a la zona ampliada a principis d’aquest segle. S’ha senyalitzat un recorregut que identifica 51 espècies amb informació i il·lustracions de cadascuna d’elles. Les fitxes descriptives d’aquests exemplars es poden consultar també al web municipal.​

Article

La 8a edició de la Marató d'Estalvi Energètic a Magrlat de Mar es va tancar el 3 de març.

Butlletí