Festa del riu a Cornellà de Llobregat

diumenge, 24 març, 2019 - 10:00 a 14:00
Carrer Verge de Montserrat. Cornellà de Llobregat

Cornellà organitza la 6a Festa del Riu per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua amb una jornada festiva i educativa a l'entorn del Riu Llobregat per promoure a els Seus valors naturals. És portessin a Terme nombroses activitats durante el matí per a compartir en família: tallers naturalistes, pedalada popular, train running, itinerari botànic i d'ocells, plantada d'arbres, activitats culturals i de ciència ciutadana.

Cal inscripció prèvia per les activitats següents: Tallers Naturalistes, la Pedalada, la Plantada i l’Itinerari Naturalista. No es pot participar en dues d’aquestes activitats alhora, sí a la resta d’activitats de la Festa del Riu. El Train Running que té les seves inscripcions a part al Club Delfos, J’Arribu Sports (Cornellà) i Orgànic (L’Hospitalet).

INSCRIPCIÓ


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
31/05/2019
Casa de Cultura. Carrer Salvador Casas, 26. Olesa de Montserrat
Notícia
Palma, Almassora i Benidorm, entre d'altres, també han rebut reconeixement

Els ajuntments de Cornellà de Llobregat i de Sant Fruitós de Bages i el Consell comarcal d'Osona ha estat un dels guardonats en la setzena edició dels premis estatals Ciutat Sostenible, que atorga anualment la Fundació Fórum Ambiental amb el suport del Ministeri d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

Notícia

La instal·lació d'un jardí vertical aporta una estètica verda i respon als criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. Es tracta d'una nova tendència urbana per aconseguir augmentar la vegetació dins la ciutat i millorar la biodiversitat i la qualitat ambiental, beneficis que al mateix temps repercuteixen en la ciutadania.

Butlletí