Festa del riu a Cornellà de Llobregat

diumenge, 24 març, 2019 - 10:00 a 14:00
Carrer Verge de Montserrat. Cornellà de Llobregat

Cornellà organitza la 6a Festa del Riu per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua amb una jornada festiva i educativa a l'entorn del Riu Llobregat per promoure a els Seus valors naturals. És portessin a Terme nombroses activitats durante el matí per a compartir en família: tallers naturalistes, pedalada popular, train running, itinerari botànic i d'ocells, plantada d'arbres, activitats culturals i de ciència ciutadana.

Cal inscripció prèvia per les activitats següents: Tallers Naturalistes, la Pedalada, la Plantada i l’Itinerari Naturalista. No es pot participar en dues d’aquestes activitats alhora, sí a la resta d’activitats de la Festa del Riu. El Train Running que té les seves inscripcions a part al Club Delfos, J’Arribu Sports (Cornellà) i Orgànic (L’Hospitalet).

INSCRIPCIÓ


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
14/03/2020 - 09:00
Cornellà de Llobregat
Notícia

L’AMB i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat presenten el projecte dels dos futurs aparcaments d’intercanvi del municipi. Les properes setmanes es posaran en marxa dos nous park&ride metropolitans; així,s’amplia el servei AMB P+R, que ofereix 423 places en sis municipis metropolitans

Notícia

Han començat obres de millora en el sistema de captació i distribució d’aigua dels horts municipals a El Prat de Llobregat. L’objectiu és millorar l'eficiència de la xarxa, l’impacte ambiental de l’equipament i reduir en gran mesura el consum d’aigua potable.

Butlletí