Festa del riu a Cornellà de Llobregat

diumenge, 24 març, 2019 - 10:00 a 14:00
Carrer Verge de Montserrat. Cornellà de Llobregat

Cornellà organitza la 6a Festa del Riu per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua amb una jornada festiva i educativa a l'entorn del Riu Llobregat per promoure a els Seus valors naturals. És portessin a Terme nombroses activitats durante el matí per a compartir en família: tallers naturalistes, pedalada popular, train running, itinerari botànic i d'ocells, plantada d'arbres, activitats culturals i de ciència ciutadana.

Cal inscripció prèvia per les activitats següents: Tallers Naturalistes, la Pedalada, la Plantada i l’Itinerari Naturalista. No es pot participar en dues d’aquestes activitats alhora, sí a la resta d’activitats de la Festa del Riu. El Train Running que té les seves inscripcions a part al Club Delfos, J’Arribu Sports (Cornellà) i Orgànic (L’Hospitalet).

INSCRIPCIÓ


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
15/11/2019
Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.
Notícia

S'ha iniciat un nou camí escolar al barri d'Almeda de Cornellà de Llobregat, sumant-se als ja existents a diferents barris de la ciutat. Es tracta d'un camí proposat pels alumnes de les escoles Almeda i Martinet. L'objectiu és potenciar l'autonomia, la confiança i la responsabilitat dels infants i fomentar la mobilitat activa i sostenible.

Notícia

Santa Coloma de Cervelló s'afegeix a la iniciativa impulsada per l'Hospitalet, Sant Boi, Esplugues, Sant Just, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Vicenç dels Horts. Ciclistes a partir dels 8 anys podran participar en aquest passeig en bici que se celebrarà el 29 de setembre durant la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Butlletí