Exposició ‘On van els residus?’

dilluns, 31 gener, 2022 - 00:00 a dijous, 17 febrer, 2022 - 23:59
Biblioteca Bon Pastor (carrer de l’Estadella, 64). Barcelona

L’exposició itinerant “On van els residus?”, que mostra el recorregut de diferents residus cap a la seva transformació i reutilització, torna a circular pels equipaments de la ciutat i s’instal·larà en els districtes de Sants-Montjuïc i Sant Andreu.

L’exposició “On van els residus?” és un projecte adreçat a tota la ciutadania que posa èmfasi en els processos de transformació de vuit categories de residus domèstics i quotidians. L’exposició compta amb diferents mòduls interactius que fan participar el públic i que volen transmetre la dimensió ambiental, econòmica i social del reciclatge.

El projecte es va inaugurar durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus el 2015 i, des de llavors, s’ha instal·lat de manera itinerant en diversos equipaments de la ciutat. Aquest mes de gener l’exposició “On van els residus?” es podrà visitar al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs, en el districte de Sants Montjuïc. Posteriorment, la ubicació es traslladarà durant el mes de febrer a la Biblioteca Bon Pastor, en el districte de Sant Andreu.

L’última vegada que la ciutadania va poder gaudir de l’exposició “On van els residus” va ser el febrer de 2021 a la Biblioteca Fort Pienc i Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, en el districte de l’Eixample.

A continuació, us compartim els horaris de l’exposició:

Dilluns i divendres de 15 a 20 h.

Dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 20 h.

Dimecres de 9.30 a 20 h.

Dissabte de 10 a 14 h.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.

Butlletí