Exposició ‘On van els residus?’

dilluns, 31 gener, 2022 - 00:00 a dijous, 17 febrer, 2022 - 23:59
Biblioteca Bon Pastor (carrer de l’Estadella, 64). Barcelona

L’exposició itinerant “On van els residus?”, que mostra el recorregut de diferents residus cap a la seva transformació i reutilització, torna a circular pels equipaments de la ciutat i s’instal·larà en els districtes de Sants-Montjuïc i Sant Andreu.

L’exposició “On van els residus?” és un projecte adreçat a tota la ciutadania que posa èmfasi en els processos de transformació de vuit categories de residus domèstics i quotidians. L’exposició compta amb diferents mòduls interactius que fan participar el públic i que volen transmetre la dimensió ambiental, econòmica i social del reciclatge.

El projecte es va inaugurar durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus el 2015 i, des de llavors, s’ha instal·lat de manera itinerant en diversos equipaments de la ciutat. Aquest mes de gener l’exposició “On van els residus?” es podrà visitar al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs, en el districte de Sants Montjuïc. Posteriorment, la ubicació es traslladarà durant el mes de febrer a la Biblioteca Bon Pastor, en el districte de Sant Andreu.

L’última vegada que la ciutadania va poder gaudir de l’exposició “On van els residus” va ser el febrer de 2021 a la Biblioteca Fort Pienc i Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, en el districte de l’Eixample.

A continuació, us compartim els horaris de l’exposició:

Dilluns i divendres de 15 a 20 h.

Dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 20 h.

Dimecres de 9.30 a 20 h.

Dissabte de 10 a 14 h.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La Gran Clariana del parc de les Glòries de Barcelona ha acollit l'acte conjunt de cloenda de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. S'hi han instal·lat dues tones de residus procedents de la recollida selectiva per simbolitzar la generació actual i els objectius que es volen assumir.

Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Acte
27/11/2022 - 11:00
Gran Clariana, plaça de les Glòries de Barcelona

Butlletí