Exposició 'Aigua' a Caldes d'Estrac

dijous, 1 setembre, 2022 - 00:00 a dimarts, 20 setembre, 2022 - 23:59
Biblioteca Can Milans - Caldes d'Estrac

L'aigua és vida i font de múltiples possibilitats. En aquesta exposició, s'explora aquest recurs des de diferents punts de vista i a partir d'una selecció de llibres per a totes les edats. Submergiu-vos-hi, navegueu entre les seves històries, deixeu-vos esquitxar per cadascun dels títols, remulleu-vos-hi, jugueu-la, relaxeu-vos, viatgeu... i gaudiu-la!

Lloc: Biblioteca Can Milans

Adreça: C/ Església, 6 - Caldes d'Estrac.

Data: 1 de setembre de 2022 fins al 20 de setembre de 2022

Horari: De dilluns a divendres, de 15:30 a 20 h i dimecres, de 10:30 a 13 h.

Ho organitza: Biblioteca Can Milans i Diputació de Barcelona

Preu: Gratuït

Tipus d'acte: Exposició, Literatura

 


 

Organitzador: 
Biblioteca Can Milans i Diputació de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha col·locat una planta fotovoltaica de 8 quilowatts amb inversor de 10 quilowatts a les instal·lacions destinades a la brigada municipal

Notícia

La creació d’empreses 100% municipals, és una de les principals eines per les que aposten els ajuntaments per tal de portar a terme la gestió directa del servei d’aigua un cop recuperada de l’externalització per gestors privats. Vilassar de Dalt (Maresme) i Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental), tots dos consistoris membres de l’AMAP, han creat recentment dues noves empreses municipals per avançar cap a la remunicipalització del servei.

Notícia

La Junta de Govern Local ha encarregat a l’empresa Electricitat Boquet, com a adjudicatària del servei de manteniment de l’enllumenat municipal, que dugui a terme la substitució de les actuals lluminàries públiques dels veïnats de Sant Berger, la Vinya i la Molassa.

Butlletí