Exposició "Actuem amb energia" a Sant Feliu de Llobregat

dilluns, 20 juny, 2016 - 10:00 a dilluns, 4 juliol, 2016 - 19:59
Centre cívic les Tovalloles
Geolocation

Fins al 3 de juliol, el Centre cívic les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat, acull l'exposició interactiva "Actuem amb energia" que mitjançant consells pràctics, explica com fer un ús eficient de l'energia a les llars.

La mostra ensenya com, gràcies a petites accions,  podem fer un ús energètic més eficient a casa nostra i mantenir al mateix temps una bona qualitat de vida i un bon nivell de confort. Aquestes mateixes accions comporten així mateix, un benefici  important per al medi ambient i una bona estratègia de lluita contra el canvi climàtic.

La mostra "Actuem amb energia" consta de cinc àmbits que introdueixen gradualment diferents conceptes vinculats a l'energia, des de com es genera, dades i curiositats sobre el consum, accions que podem desenvolupar per a aconseguir un bon estalvi energètic i com ens hi pot ajudar el nostre municipi per assolir -ho.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona


 

Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

Sant Feliu de Llobregat ha construït una planta de 66 Kw elèctrics de potència a la coberta del Complex de Piscines, que permetrà produir electricitat d'autoconsum. S'estima que la nova instal·lació produirà uns 98 Megawats/hora per any, l'equivalent al consum de 32 habitatges, i contribuirà tant a reduir el cost elèctric del Complex com a un estalvi d'emissions d'efecte hivernacle.

Notícia

El ple del Prat ha donat el tret de sortida per cercar socis per a la Comunitat Ciutadana d’Energia, Energia del Prat, que es vehicularà a través d’una societat publicocomunitària. S’han aprovat per unanimitat les condicions del concurs per optar a participar de la comunitat, com a accionista privat o mitjançant l’associació d’usuaris que hi canalitzarà la participació ciutadana

Article

L'entrada de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat com a soci de l'operador energètic permetrà tenir Barcelona Energia com a comercialitzadora elèctrica dels consums municipals, promoure polítiques públiques d'energia, i la gestió d'energies renovables al municipi. 

Butlletí