Estructura màgica

dissabte, 15 maig, 2021 - 10:30 a 11:30
Activitat virtual


Taller familiar en què muntarem una estructura màgica fusionant art ​i ciència.

 Coneixes la tensegritat?

Descobrirem aquest principi, basat en la compressió i la tensió, utilitzat per crear, de manera senzilla, elements que semblen molt complexos.

Amb l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol aprendreu a fer el muntatge d'una estructura en aparença màgica, en la qual es fusionen l’art i la ciència.

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

 

 

 

Organitzador: 
l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol amb la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic familiar.
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Relacionats

Article

L’alcaldessa de Barcelona i els alcaldes de Madrid, Sevilla i València, amb el suport del Govern espanyol, han signat la declaració institucional “Ciutats climàticament neutrals el 2030”, que s’emmarca dins de la iniciativa Cities 2030, per promoure formes innovadores de col·laboració entre ciutats, actors i sectors clau perquè accelerin la transformació necessària per arribar a ser ciutats sostenibles, saludables i resilients davant l’emergència climàtica actual.

Article

El Pla Canviem pel Clima 2030 vol promoure canvis en la cultura dominant i ajudar a desenvolupar i estendre una nova cultura de sostenibilitat que intensifiqui l’acció climàtica a la ciutat de Barcelona. Aquest pla vol interpel·lar tots els agents i forces vives de la ciutat i oferir-los el suport i els recursos adequats en cada cas. Prèviament, vol implicar-los en l’elaboració del Pla mitjançant un procés participatiu que s’allargarà fins a finals de setembre.

Butlletí