Estructura màgica

dissabte, 15 maig, 2021 - 10:30 a 11:30
Activitat virtual


Taller familiar en què muntarem una estructura màgica fusionant art ​i ciència.

 Coneixes la tensegritat?

Descobrirem aquest principi, basat en la compressió i la tensió, utilitzat per crear, de manera senzilla, elements que semblen molt complexos.

Amb l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol aprendreu a fer el muntatge d'una estructura en aparença màgica, en la qual es fusionen l’art i la ciència.

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

 

 

 

Organitzador: 
l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol amb la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic familiar.
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Relacionats

Article

El Pla Canviem pel Clima 2030 vol promoure canvis en la cultura dominant i ajudar a desenvolupar i estendre una nova cultura de sostenibilitat que intensifiqui l’acció climàtica a la ciutat de Barcelona. Aquest pla vol interpel·lar tots els agents i forces vives de la ciutat i oferir-los el suport i els recursos adequats en cada cas. Prèviament, vol implicar-los en l’elaboració del Pla mitjançant un procés participatiu que s’allargarà fins a finals de setembre.

Article

Per accelerar les accions, estratègies i projectes per convertir la ciutat en un lloc més saludable i resilient davant de l’emergència climàtica, s’ha reunit un grup d’experts i expertes de prestigi que avaluarà les polítiques municipals en marxa i en proposarà de noves. L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa l’Oficina de Canvi Climàtic i Sostenibilitat per coordinar les accions contra la crisi climàtica que es duen a terme a les àrees municipals i als districtes.

Article

Les Nacions Unides han reconegut MES Barcelona com la col·laboració publicoprivada més sostenible d’un total de 70 models que optaven a aquest mèrit.

Butlletí