El Mercat de segona mà i d'intercanvi a Vilanova i la Geltrú

diumenge, 6 març, 2016 - 10:00 a dilluns, 7 març, 2016 - 13:59
Geolocation

La quinzena edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, es farà el pròxim diumenge 6 de març a la rambla de Sant Jordi. La celebració d'aquest esdeveniment ha estat, com es tradicional, tot un èxit de convocatòria, tant pel que fa als paradistes, com pel nombrós públic que està previst el visiti.

En aquesta edició les sol•licituds per obtenir una de les 325 parades que hi haurà al Mercat ha tornat a superar l'oferta, i ha calgut crear una llista d'espera per si es produeixen cancel•lacions de darrera hora. A més, també es segueix amb la presència d'entitats i projectes ciutadans que promouen accions en benefici del medi ambient i la Sostenibilitat, com ECOL3VNG, el Banc del Temps, o el Projecte Buchenwald i l'IES Dolors Mallafré que vendran objectes recollits a l'institut per finançar el viatge a la ciutat de Weimar situada a 9 km del camp de concentració de Buchenwald. 

D'altra banda, com cada any, el recinte del mercat disposarà d'altres elements relacionats amb la cura del medi ambient i les bones pràctiques en el reciclatge i la gestió dels residus. D'aquesta manera, torna l'espai ECOKIDS amb els inflables sobre el reciclatge, la Deixalleria mòbil,l o la Calculadora de CO2. 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

L'1 de juny ha començat el servei de neteja viària amb la plantilla de treballadors internalitzada a la Companyia d'Aigües de Vilanova, completant el procés inicat fa gairebé un any. D'aquesta manera, es fa efectiva la gestió directa municipal del servei, aprovada al Ple municipal el juliol de l'any passat. La plantilla de 57 treballadors subrogats s'ampliarà amb personal eventual en puntes de feina com els mesos d'estiu.

Acte
18/09/2022 - 10:00
Centre d’Estudis del Mar (Passeig Marítim, 72, Sitges, 08870
Notícia

Després del primer any dins del Projecte SCORE, Vilanova i la Geltrú disposa d'un mapa de riscos i un pla operatiu

Butlletí