El Mercat de segona mà i d'intercanvi a Vilanova i la Geltrú

diumenge, 6 març, 2016 - 10:00 a dilluns, 7 març, 2016 - 13:59
Geolocation

La quinzena edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, es farà el pròxim diumenge 6 de març a la rambla de Sant Jordi. La celebració d'aquest esdeveniment ha estat, com es tradicional, tot un èxit de convocatòria, tant pel que fa als paradistes, com pel nombrós públic que està previst el visiti.

En aquesta edició les sol•licituds per obtenir una de les 325 parades que hi haurà al Mercat ha tornat a superar l'oferta, i ha calgut crear una llista d'espera per si es produeixen cancel•lacions de darrera hora. A més, també es segueix amb la presència d'entitats i projectes ciutadans que promouen accions en benefici del medi ambient i la Sostenibilitat, com ECOL3VNG, el Banc del Temps, o el Projecte Buchenwald i l'IES Dolors Mallafré que vendran objectes recollits a l'institut per finançar el viatge a la ciutat de Weimar situada a 9 km del camp de concentració de Buchenwald. 

D'altra banda, com cada any, el recinte del mercat disposarà d'altres elements relacionats amb la cura del medi ambient i les bones pràctiques en el reciclatge i la gestió dels residus. D'aquesta manera, torna l'espai ECOKIDS amb els inflables sobre el reciclatge, la Deixalleria mòbil,l o la Calculadora de CO2. 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Aposta per augmentar el reciclatge amb la implantació del sistema porta a porta l'any 2022

Notícia

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decidit assumir directament la gestió de la neteja viària a la ciutat. Els 57 treballadors i treballadores seran subrogats a la Companyia municipal d'Aigües, que prestarà aquest servei a partir de l'any 2022.

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Butlletí