Eines, finançament, oportunitats i colls d'ampolla cap a un turisme circular i sostenible

dimarts, 7 juny, 2022 - 09:30 a 18:00
Hotel Alimara de Barcelona
El projecte Interreg-Med organitza el seu esdeveniment final sobre turisme circular i sostenible: “Eines, finançament, oportunitats i colls d'ampolla cap a un turisme circular i sostenible”, el qual es celebrarà a l’hotel Alimara de Barcelona el proper 7 de juny. L´objectiu de l´esdeveniment és connectar territoris que treballen per augmentar la circularitat del seu turisme amb experts en turisme sostenible, organitzacions i tècnics que els puguin donar suport per aconseguir aquest objectiu, així com oferir-los les eines desenvolupades en el marc del projecte i l´experiència dels 11 territoris que hi han participat. És una bona oportunitat de cara a connectar territoris amb reptes similars en quant a la gestió del turisme, i també organitzacions amb qui dur a terme futurs projectes en la temàtica.

La sessió matinera de l’esdeveniment es centra en analitzar l’estat actual del sector turístic i les dificultats que els territoris es troben a l’hora de treballar per augmentar-ne la sostenibilitat, així com en presentar les eines desenvolupades pel projecte, les quals serveixen per a analitzar la circularitat del territori i crear estratègies de turisme sostenible.

Després del dinar (inclòs), la sessió de la tarda es focalitzarà en quines son les possibles eines de finançament per a implementar projectes de turisme sostenible. A més, per a facilitar l’intercanvi d’idees i el networking s’han muntat grups de treball amb la idea que sorgeixin “llavors” de futurs projectes en la temàtica. L’esdeveniment finalitzarà amb un aperitiu. A més, comptarem amb la col·laboració d’un dissenyador gràfic que ens ajudarà a resumir visualment els continguts de les sessions.


Per a veure l’agenda de l’esdeveniment feu click aquí

Per a registrar-vos a l’esdeveniment feu clic aquí (inscripcions obertes fins al 31 de maig)


 

Destinatari: 
Ens locals i organitzacions interessades en el turisme sostenible
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Economia

Relacionats

Article

Eco-union, l’associació Promoció del Transport Públic i la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura han liderat aquest projecte d’investigació i incidència per fomentar una nova cultura de la mobilitat turística baixa en carboni a la ciutat de Barcelona.

Acte
Acte
28/09/2023 - 19:00
Museu Disseny Hub de Barcelona

Butlletí