Diàleg virtual “És l’hora de la natura”

dimarts, 5 maig, 2020 - 10:30

El pròxim dia 5 de juny a dos quarts d’onze del matí, per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient que aquest any té per lema “És l’hora de la natura”, us oferirem un diàleg virtual entre el Sr. Miquel Rovira, director de Sostenibilitat d’EURECAT i el Sr. Carles Ibáñez, doctor en biologia i investigador de l’IRTA perquè podria ben ser que la natura fos part de la solució i la innovació consistís, precisament, a fer el que la natura ha fet sempre.

L’acte comptarà amb la participació del Conseller de Territori i Sostenibilitat.

Organitza: Generalitat de Catalunya


 

Categories: 
Bioconstrucció
Educació ambiental

Relacionats

Entrevista

Can Cabanyes és un espai natural de 8 hectàrees situat al sud de Granollers, a tocar del riu Congost. Aquest indret ha passat de ser un solar de pins pinyoners al costat d’un antic dipòsit de residus de runa i deixalles a un espai de gran importància biològica, inclòs com a part del riu Congost al a Xarxa Natura 2000. Els aiguamolls han esdevingut una parada obligatòria en l’educació ambiental de la ciutat i voltants, i  rep la visita diària de fins a 400 persones. Xavier Romero és Tècnic de Medi Ambient i Medi Natural de l’Ajuntament de Granollers, i el gestor principal del projecte.

Article

Des de la Xarxa per a la Conservació de la Natura proposen que aquest Nadal podem mostrar el nostre suport a les entitats ambientals organitzant una campanya solidària i recollir fons pels projectes en els quals estan treballant dia a dia a Catalunya. 

Butlletí