Diàleg virtual “És l’hora de la natura”

dimarts, 5 maig, 2020 - 10:30

El pròxim dia 5 de juny a dos quarts d’onze del matí, per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient que aquest any té per lema “És l’hora de la natura”, us oferirem un diàleg virtual entre el Sr. Miquel Rovira, director de Sostenibilitat d’EURECAT i el Sr. Carles Ibáñez, doctor en biologia i investigador de l’IRTA perquè podria ben ser que la natura fos part de la solució i la innovació consistís, precisament, a fer el que la natura ha fet sempre.

L’acte comptarà amb la participació del Conseller de Territori i Sostenibilitat.

Organitza: Generalitat de Catalunya


 

Categories: 
Bioconstrucció
Educació ambiental

Relacionats

Article

El projecte EdiCitNet, finançat per la Unió Europea i amb una durada prevista de 5 anys, va néixer amb l'objectiu de demostrar que la implementació d'infraestructures verdes no ornamentals pot augmentar la producció sostenible d'aliments a nivell local, així com regenerar espais urbans apostant per una millora de la inclusió social.  Sant Feliu és l'únic municipi participant de l'estat espanyol.

Article

Vols compartir amb el món que cadascú pot tenir cura del medi ambient amb accions quotidianes? Participa a aquest repte / challenge que promou la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Butlletí