Curs de Filosofia per la Pau, dedicat al canvi climàtic

dilluns, 24 febrer, 2020 a dilluns, 30 març, 2020
Santa Coloma de Gramenet

La primera sessió serà sobre la presa de consciència ecologista i anirà a càrrec d' Enric Prat, historiador i professor del Programa d'Estudis Hispànics i Europeus de la Universitat Pompeu Fabra (dilluns 24, 19 h)

El canvi climàtic, la transició ecològica i la seva incidència en els drets humans fonamentals centraran la desena edició del Curs de Filosofia per la Pau que comença el dia 24 de febrer i que fins al 30 de març permetrà aprofundir, de la mà de conferències d'experts en la matèria, en temes com la transició ecològica, les polítiques públiques ambientals o la relació entre el canvi climàtic i el creixement econòmic.

La primera sessió serà sobre la presa de consciència ecologista i anirà a càrrec d' Enric Prat, historiador i professor del Programa d'Estudis Hispànics i Europeus de la Universitat Pompeu Fabra (dilluns, 19 h). Durant les següents sessions també intervindran Enric Tello, catedràtic d'Història Econòmica a la Universitat de Barcelona; Laura Huici, professora de Dret Internacional Públic (UB); Joaquim Sempere, professor emèrit de sociologia de la UB; Joana Díaz, professora de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Anna Pérez, membre del grup Rebel·lió o Extinció Gramenet. Totes les xerrades tindran lloc al Centre Cívic del Riu (c. Lluís Companys, 9), en horari de 19 a 21 h.


 

Categories: 
Terra

Relacionats

Acte
20/02/2020
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Notícia

Durant el 2020, vuit picaportes visitaran un miler de llars del barri de Can Mariner per detectar situacions de vulnerabilitat. Es calcula que aquest projecte ha aconseguit reduir la despesa mensual en subministraments de les llars ateses en més de 40 euros.
Notícia

Els dies 3 i 6 de febrer els Mercats Municipals del Sagarra i Singuerlín a Santa Coloma de Gramenet estan acollint, respectivament, la quarta edició de la campanya “La bossa o la vida”, en horari de 8:30 a 13:30 h. El propòsit final és la sensibilització tant a comerciants com a ciutadania del consum excessiu de bosses de plàstic i les  nefastes conseqüències pel Medi Ambient.  

Butlletí