Comunitats energètiques, de la idea a la pràctica

dimecres, 12 maig, 2021 - 10:30 a dijous, 13 maig, 2021 - 12:00

 

La Transició Energètica és el pas més  evident i inevitable a l'hora d'abordar  l'emergència climàtica. L’acció climàtica des del món local ha de ser el punt de partida d’aquest procés i  començar a implementar, com més aviat millor, fonts d'energia  renovables, estalvi i eficiència; també com a pilar fonamental de la recuperació verda.

PROGRAMA

INSCRIPCIONSxarxasost@diba.cat .

Anteriors sessions


 

 

 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
AdjuntMida
PDF icon PROGRAMA24.69 MB
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

Un total de 50 ajuntaments presenten al·legacions conjuntes a la consulta pública de Govern sobre les comunitats Energètiques. En elles reivindiquen mecanismes senzills i unificats per a la seva tramitació, recursos i eines per impulsar-les, capacitat de participació directa en les normes que els afecten, que les comunitats Energètiques puguin facilitar el bo social i un sistema de governança de l'energia més democràtic, en oposició a l'actual.

Notícia

L’objectiu del programa, que es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, és pal·liar els efectes de la pobresa energètica aportant elements de diagnosi social vinculats als impactes que provoquen l’exclusió habitacional i la vulnerabilitat energètica.

Butlletí